Futbol, Casserres CF

El Vilomara sorprèn a Casserres (1-2)

El Vilomara sorprèn a Casserres (1-2)
Un moment del partit. CEDIDA

El Municipal de Casserres esperava una plàcida tarda de dissabte, amb la visita d’un rival – a priori – força assequible, el Vilomara (golejat 10 a 0 per l’Alt Berguedà, a la jornada 2). Lluny d’això, l’equip local va caure per 1 a 2, encaixant un penal en contra al tram final del partit.

A la mitja hora de joc, Andrés Trincado (27′) va aconseguir batre al porter local, per posar al Vilomara per davant per primer cop. No va ser fins entrada la segona meitat que els casserrencs van aconseguir la igualada al marcador, amb un gol de Sergi Figuls (65′). A pocs minuts pel final, Rubén Castellar (80′) va materialitzar un penal que posava el definitiu 1 a 2 que donava la victòria al Vilomara.

La derrota deixa al Casserres amb tan sols 4 punts en 4 jornades, en la vuitena posició de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el Municipal rebrà al Montmajor, sisè amb 7 punts, en el que s’espera que sigui un nou derbi comarcal vibrant. +PROPERA JORNADA.

Casserres casserres fc Quarta Catalana set6

Comentaris