UE Avià

L’Avià assalta el camp de la Pirinaica amb un hat-trick de Vili (1-3)

L’Avià assalta el camp de la Pirinaica amb un hat-trick de Vili (1-3)

L’Avià ha alçat el vol definitivament. El conjunt dirigit per Joan Flores encadena quatre victòries consecutives i segueix escalant posicions al grup 7 de Tercera Catalana. Aquest cap de setmana ha guanyat al complicat camp de la Pirinaica per 1 a 3 en un partit de lluita que es va decidir amb tres gols de Sergi Vilalta ‘Vili’. El davanter avianès va fer un gol al quart d’hora de joc i un altre al cap de cinc minuts. La ‘Piri’ va retallar distàncies passada la mitja hora però no va aconseguir l’empat. En temps afegit, Vili va sentenciar amb el definitiu 1 a 3. Més info

Amb aquesta victòria, l’Avià ja és 6è, empatat a 12 punts amb dos equips més: el Cardona (4t) i el Súria (5è). A més, amb el triomf a Manresa, els avianesos superen la Pirinaica, que cau fins la 7a posició i es queda amb 10 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana els de Joan Flores protagonitzaran el partit de la jornada: reben la visita de l’actual líder, el Sant Pere Nord, que només ha cedit dos punts, amb l’empat al camp del San Lorenzo fa quatre jornades. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Pirinaica Sergi Vilalta set6 Tercera Catalana

Comentaris