CE Berga B, Futbol

Victòria del Berga B per seguir aferrat al liderat (2-0)

Victòria del Berga B per seguir aferrat al liderat (2-0)
Un moment del partit. CEDIDA

El filial del Berga encara no coneix res més que no sigui guanyar aquesta temporada. El conjunt blanc-i-vermell va tornar a imposar-se en el seu partit, aquest cap de setmana contra el Navàs B, amb un solvent 2 a 0.

4 minuts van ser suficients perquè els locals posessin un avantatge per a controlar i acabar guanyant el partit. Primer va ser Jordi Sensada (28′) qui va donar el lideratge al marcador pels locals, mentre que Marc Ribera (32′) va posar el 2 a 0 que es mantindria durant l’hora que restava.

És la 4a victòria en 4 partits que deixa al Berga B com a colíder de grup, amb 12 punts. Els 14 gols a favor per 3 en contra fan que els berguedans se situïn per davant de l’Avinyó, amb 7 i 2 respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament, la setmana vinent es podria decantar la balança, ja que el filial del Berga visitarà l’Avinyó. +PROPERA JORNADA.

Berga B CE BERGA B set6

Comentaris