CE Berga

El Berga goleja el cuer amb hat-trick de Sergi Ruiz (5-2)

El Berga goleja el cuer amb hat-trick de Sergi Ruiz (5-2)

El Club Esportiu Berga ha recuperat el camí de la victòria aquest cap de setmana i ha golejat el cuer de la categoria, el Juan XXIII, per 5 a 2. Els egarencs es van avançar al quart d’hora de joc, però el Berga va remuntar el partit amb una diana de Sergi Ruiz i una altra d’Oriol Dalmau, abans del descans. A l’inici de la represa, el Juan XIII va empatar el partit, però el Berga va ser superior i va endur-se els tres punts gràcies a una reacció devastadora: dos gols més de Sergi Ruiz i una diana de Yuti en poc més de 20 minuts. Més info

Els gols

0-1. David Carne (17′)

1-1. Sergi Ruiz (19′)

2-1. Oriol Dalmau (41′)

2-2. Víctor Garcia (49′)

3-2. Sergi Ruiz (54′)

4-2. Jose Maria López ‘Yuti’ (76′)

5-2. Sergi Ruiz (79′)

Amb aquesta victòria, el Berga assalta el liderat juntament amb el Joanenc. El líder fins ara, les Franqueses, ha ensopegat a casa contra el Sabadell B (2-1) i cau a la tercera posició. D’aquesta manera, Berga i Joanenc comparteixen liderat, però els bagencs se situen per davant per diferència de gols. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els homes de Joan Prat visiten un dels camps més singulars de la categoria, el del Matadepera. Berguedans i vallesans fa temporades que segueixen un mateix camí: van pujar junts de Tercera a Segona Catalana i han protagonitzat duels vibrants en les darreres temporades. Aquest any, però, l’escenari sembla que serà força diferent: el Berga és colíder amb 13 punts, mentre que el Matadepera és avant-penúltim, amb només 2. +PROPERA JORNADA

Futbol Juan XXIII Matadepera Segona Catalana set5

Comentaris