Bàsquet, Bàsquet Berga

Inici amb bon peu del Bàsquet Berga (69-60)

Inici amb bon peu del Bàsquet Berga (69-60)
Oleguer penetra a cistella, en una imatge de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga era conscient de la importància de començar la temporada amb victòria, i no va fallar en l’estrena davant la seva afició. L’equip es va imposar 69 a 60 al CEB Sant Jordi de Rubí, amb una gran remuntada al darrer parcial que serveix pe omplir-se de moral.

L’inici va ser d’allò més igualat, acabant el primer parcial amb empat a 19 i arribant al descans tan sols un punt per davant, 34 a 33. L’equip visitant va començar a obrir una escletxa al tercer temps, 46 a 51, però el Berga va saber reaccionar amb un inici del darrer quart espectacular, girant la truita i, fins i tot, aconseguint el definitiu marge de 9 punts del 69 a 60.

Amb la victòria, els berguedans se situen a la 5a posició, amb 2 punts. L’equip tindrà una setmana de coll per seguir preparant la temporada, ja que descansa aquesta jornada. De cara a la següent, l’equip rebrà al Sant Fruitós, que també ha guanyat el seu partit i és el 4t classificat. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga set5

Comentaris