UE Avià

Correctiu a Cardona que confirma el mal inici de l’Avià (7-2)

Correctiu a Cardona que confirma el mal inici de l’Avià (7-2)
Sergi Vilalta. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

Derrota contundent i sorprenent de la Unió Esportiva Avià al camp del Cardona, en el partit avançat de la segona jornada de lliga del grup 7 de Tercera Catalana. Els avianesos han encaixat un 7 a 2 en un enfrontament on han anat a remolc des de l’inici. En mitja hora els cardonins ja havien fet quatre gols i posaven molt costa amunt la remuntada. A la represa han sentenciat amb tres gols més i de res ha servit el gol d’Eloi Soler al minut 5 de partit ni la diana de Sergi Vilalta a la segona meitat.

Els gols

1-0. Rafel Pérez (2′)

1-1. Eloi Soler (5′)

2-1. Ramon Aguayo (9′)

3-1. Oriol Casanovas (22′)

4-1. Rafel Pérez (33′)

5-1. Rafel Pérez (48′)

6-1. Climent Ratera (59′)

6-2. Sergi Vilalta (64′)

7-2. Marc Lorca (83′)

A l’espera que es disputi la resta de la segona jornada, els avianesos són cuers, per diferència de gols. Els números indiquen que la solidesa defensiva és una de les tasques pendents dels homes de Joan Flores: en dues jornades han fet dos gols i n’han encaixat 8. La classificació senceraAQUÍ.

La setmana que ve l’Avià tornarà a l’Alfons Gonfaus. Rebran la visita del Fruitosenc, que en la primera jornada va perdre al camp del Viladecavalls (3-1) i que aquesta setmana juga a la Devesa de Navàs. +PROPERA JORNADA

Cardona Eloi Soler Futbol Joan Flores Sergi Vilalta set2 UE Avià

Comentaris