CE Puig-reig

El Puig-reig aixeca cap i assalta Castellbell i el Vilar (1-3)

El Puig-reig aixeca cap i assalta Castellbell i el Vilar (1-3)
El Puig-reig celebra un gol, la temporada passada. MARC CANTURRI

El Puig-reig s’ha recuperat de l’ensopegada de la primera jornada amb una victòria còmoda al camp del Castellbell i el Vilar. Els de Martí Casafont van fer un partit molt seriós i es van endur els tres punts sense massa patiment. Un gol de ‘Jul’ Fonseca a la mitja hora de joc i un altre de Esteve Montardit ‘Peti’ a les acaballes del primer temps van encarrilar el triomf. A la represa, Miki López va fer el tercer ben aviat. Els locals van retallar distàncies amb un gol però van ser incapaços d’acostar-se més en el marcador. Més info

Els gols

0-1. ‘Jul’ Fonseca (25′)

0-2. Esteve Montardit ‘Peti’ (39′)

0-3. Miki López (55′)

1-3. Enrique Valdes (63′)

La derrota deixa el Puig-reig en una 15a posició circumstancial. Els purreigtencs mantenen el caseller de punts a 0, però mantenen la resta d’equips de la categoria a prop, ja que només s’han disputat 3 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve el Puig-reig disputarà el primer partit a domicili. Els de Martí Casafont jugaran al camp del Castellbell i el Vilar, un equip que arriba al grup 7 de Tercera Catalana aquesta temporada després de ser campió del grup 2 de Quarta el curs passat. +PROPERA JORNADA

Futbol set2 Tercera Catalana

Comentaris