Motor

Franc Serra guanya la darrera prova del Dirt Track de Campions i s’assegura el subcampionat

Franc Serra guanya la darrera prova del Dirt Track de Campions i s’assegura el subcampionat

El berguedà Franc Serra s’ha proclamat subcampió d’una nova edició del Dirt Track de Campions, un campionat social de Dirt Track / Flat Track, organitzat per Berga Offroad Club, que s’ha desenvolupat per tot el territori català entre el 21 d’abril i l’1 de setembre. Tres de les set proves que s’han disputat durant tot el campionat han estat al Berguedà: la primera, al Rancho Canudas (Casserres); la tercera, a Vilada; i la cinquena, a Vallcebre.

Franc Serra va començar imparable i es va endur les tres primeres proves amb autoritat. Malgrat tot, el pilot de Gironella va relliscar en la quarta i la cinquena prova (4a i 12a posició) i es va haver de conformar amb la segona plaça a Vallcebre. De manera que no ha estat fins a la darrera cita, a Sant Bartomeu del Grau, que ha pogut tornar a assaborir la victòria, i això l’ha allunyat del triomf a la general.

En canvi, el seu company d’equip, Guillermo Cano, ha guanyat una cursa menys (3) però ha estat més regular, i s’ha alçat amb el campionat. Cano va ser segon a Sant Bartomeu del Grau, per darrere de Serra, però en va tenir prou per conservar la primera posició, després d’haver guanyat les tres proves anteriors. El també company d’equip de Serra i Cano, Adrián Garín, va ser quart a Sant Bartomeu i va completar el podi de la general, de manera que Honda ART confirma el domini aclaparador durant tot el campionat.

En la resta de categories destaca la victòria amateur de la berguedana Judit Solà, que amb els punts de Sant Bartomeu s’ha endut també el triomf a la general del campionat. En quads, victòria de Dani Vilà, seguit dels berguedans Josep Canudas i Gerard Casanova, i triomf a la general per a Canudas. I en màster, nova victòria de Lluís Massana, que ho ha guanyat tot durant el campionat i s’endú de manera incontestable el trofeu.

Dirt Track Dirt Track Campions DT Campions Franc Serra

Comentaris