Motor

El guardiolenc Gerard Casanova s’endú la Baja Aragón en categoria Open de quads

El guardiolenc Gerard Casanova s’endú la Baja Aragón en categoria Open de quads

El guardiolenc Gerard Casanova s’ha endut la Baja Aragón en categoria Open de quads i ha pujat al tercer esglaó del podi en la modalitat motos+quads. El pilot de Guardiola de Berguedà ha brillat durant les quatre etapes d’aventura a Terol i des de la primera etapa ha ocupat els llocs capdavanters de la classificació.

El primer dia, la manca de temps, impedeix al berguedà fer el pròleg en bici o a peu, però acaba col·locant-se en segona posició open de quads, enganxat al líder. L’endemà es troba més còmode a la pista, agafa un bon ritme de cursa i acaba les dues etapes líder en open de quads i en open de motos+quads, i 12è scrach.

El darrer dia l’objectiu era clar: mantenir la primera posició en quads i en motos+quads. Però Casanova es troba amb un terreny molt complicat per pilotar i amb una meteorologia adversa. La poca visibilitat provoca una caiguda i una averia en el quad, i el berguedà acaba perdent temps durant la reparació. Finalment aconsegueix solucionar el problema i segueix en cursa, però només pot recuperar la primera posició de quads i s’ha de conformar amb la tercera de motos+quads.

Durant totes les etapes, el pilot de guardiola va comptar amb el suport i l’assistència de l’equip Salma Competició, que, a banda d’ell, va assistir a quatre pilots de moto polonesos i dos participants de Dubai.

Baja Aragón Gerard Casanova quad Salma Competició

Comentaris