Muntanya

Clàudia Sabata es cola entre el TOP-10 en la seva primera prova a la copa del món absoluta

Clàudia Sabata es cola entre el TOP-10 en la seva primera prova a la copa del món absoluta

Desena posició per a Clàudia Sabata a la Dolomyths Run Skyrace d’Itàlia, de 23 quilòmetres i mig. L’atleta berguedana ha participat aquest cap de setmana en una de les curses més exigents i espectaculars de la copa del món de curses de muntanya, a Canazei.

Amb els colors de la selecció catalana (FEEC), Sabata va lluitar fins els últims metres per la setena posició amb un grup de quatre corredores. Al final, l’atleta de Berga va creuar la línia d’arribada en desena posició, a només 30 segons de la basca Oihana Azkorbebetia (7a), a 8 de Ingrid Muttier (8a) i a 3 de Martina Valmassoi (9a). La guanyadora de la prova va ser la també catalana Laura Orgué, amb un temps de 2 hores, 28 minuts i 54 segons. Sabata va entrar 13 minuts i 19 segons després.

En categoria masculina, Stian Angermund-Vik va ser el més ràpid, amb un temps de 2 hores, 1 minut i 18 segons. A poc més d’un minut i mig va entrar el també norueg Stian Overgaard, i a 2 minuts i 12 segons, l’italià Nadir Maguet.

Un cop disputada la cursa de Dolomites, a la selecció catalana li queden quatre proves de la copa del món: la Skyrace Comapedrosa, Trofeo Kima, Zermatt Ultraks i com és habitual per tancar la temporada, a la Limone Extreme Skyrace.

Classificació final de la Dolomyths Run Skyrace

clàudia sabata copa del món Curses de muntanya Dolomites Dolomyths Run Skyrace FEEC Mountain Runners del Berguedà

Comentaris