General

Entre Rivals i el Consell Comarcal porten la 2a Nit de l’Esport Berguedà a la Pobla de Lillet

Entre Rivals i el Consell Comarcal porten la 2a Nit de l’Esport Berguedà a la Pobla de Lillet

El portal d’informació esportiva EntreRivals.cat i el Consell Comarcal del Berguedà organitzen la Nit de l’Esport Berguedà 2018. La gala, que reconeixerà els millors esportistes i clubs esportius d’aquesta temporada a la comarca, se celebrarà el darrer divendres de juny, el dia 29, al pavelló de la Pobla de Lillet, a partir de 2/4 de 10 de la nit (21.30h).

En total, l’organització reconeixerà prop d’un centenar de persones i clubs pels seus mèrits esportius. Tal com va passar l’any passat, tres categories del certamen (millor esportista masculí, millor esportista femenina i millor afició) s’han decidit amb els vots de la ciutadania. Enguany la votació popular ha comptat amb la participació de 1.300 persones, que han pogut votar a través de la plataforma web que Entre Rivals ha dissenyat o bé presencialment, a l’estand que el mitjà va muntar a la Fira de Maig de Berga. Els guanyadors es coneixeran a la gala del dia 29.

A banda, enguany s’ha instaurat un nou sistema de presentació de candidatures i de votació de candidats per part del jurat. A diferència de la primera edició, l’organització es desmarca totalment del resultat final, de manera que són les mateixes entitats esportives qui proposen candidats i voten els finalistes i guanyadors. Per fer-ho possible, el jurat d’enguany està format per 10 representants d’institucions i entitats esportives del Berguedà.

A banda, una altra de les novetats d’aquest any és la implantació d’una nova categoria: els premis als campions. El nou apartat té l’objectiu de reconèixer tots els campions de Catalunya o superior, així com també els guanyadors berguedans de fases regulars (competicions que durin tot l’any). En aquest cas, els reconeixements no són per votació sinó que s’atorguen directament a tots els campions.

WhatsApp Image 2018-06-20 at 16.39.49

El conseller comarcal d’esports, Abel Garcia, i el periodista Marc Canturri han presentat la Nit de l’Esport aquest dimecres a la tarda. CCBERGUEDÀ

La gala del 29 de juny

El pavelló poliesportiu de la Pobla de Lillet serà l’epicentre dels actes de la Nit de l’Esport 2018. La festa començarà a 2/4 de 10 de la nit amb la cerimònia d’entrega de premis, que es preveu que duri 1 hora i mitja. Acabada la cerimònia, hi haurà sopar a peu dret al mateix pavelló amb productes de proximitat a càrrec de Bodega Murcarols. La vetllada acabarà amb un concert del grup Papel Maché. L’organització de l’acte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet.

L’entrada a la gala val 10 euros per a tots els assistents i inclou el sopar, a banda de l’accés a l’entrega de premis i al concert posterior. Per assistir-hi cal reservar plaça, enviant un missatge de WhatsApp al número 938 21 05 62 amb el nom de qui fa la reserva i el nombre d’acompanyants (Exemple: Jordi Garcia+4). El pagament es farà abans d’entrar al pavelló, el dia 29.

Els 58 nominats a la Nit de l’Esport Berguedà 2018

Ajuntament de la Pobla de Lillet Consell Comarcal del Berguedà Entre Rivals Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà

Comentaris