General

Vols venir a la Nit de l’Esport Berguedà 2018? Reserva la teva plaça!

Vols venir a la Nit de l’Esport Berguedà 2018? Reserva la teva plaça!

La 2a Nit de l’Esport Berguedà serà al pavelló poliesportiu de la Pobla de Lillet. Entre Rivals i el Consell Comarcal del Berguedà organitzen el proper divendres, 29 de juny, una gran gala d’entrega de premis als millors esportistes i clubs esportius d’aquesta darrera temporada.

La festa començarà a 2/4 de 10 de la nit (21.30h) amb l’entrega dels trofeus i diplomes, seguirà amb un sopar-piscolabis al mateix pavelló, amb productes de proximitat proporcionats per l’equip de Bodega Murcarols, i acabarà amb un concert del grup Papel Maché.

L’entrada val 10 euros i inclou l’accés a l’entrega de premis, el sopar i el concert de final de festa. Vols ser-hi? Envia un missatge de WhatsApp al 93.821.05.62 amb el teu nom i el número d’acompanyants (Exemple: Joan Mas +3). Hi ha temps per inscriure’s fins el proper dimecres, 27 de juny.

WhatsApp Image 2018-06-22 at 11.40.53

La Pobla de Lillet Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà Premis

Comentaris