Orientació

Bona actuació dels corredors berguedans a la prova d’orientació per relleus més important del món

Bona actuació dels corredors berguedans a la prova d’orientació per relleus més important del món

Bona actuació dels berguedans Pau Llorens, Pol Ràfols, Lleí Viles i Ampa Gil amb la selecció catalana de curses d’orientació al Jukola&Venla de Finlàndia, la prova per relleus més important del món. Més de 20.000 orientadors van citar-se en la 70a edició d’aquesta cursa, celebrada aquest cap de setmana passat a Hollola-Lahti.

La tarda del dissabte 16 es va dur a terme el Venla, una cursa exclusivament per a corredores femenines. La selecció de Catalunya, amb Ampa Gil a les seves files, fent l’últim dels quatre relleus, va aconseguir una meritòria 152a posició entre els 1.600 equips participants.

Unes hores més tard, a les 23h, es va donar el tret de sortida del Jukola, una cursa amb set rellevistes que va transcórrer al llarg de la curta nit escandinava i bona part del matí de diumenge. La selecció catalana, amb Llorens, Ràfols i Viles, va aconseguir una satisfactòria 162a posició entre més de 1.800 equips participants.

venla

cob Finlàndia Jukola orientació Venla

Comentaris