Motor

Final agredolç al Rocco’s Ranch de Montmeló

Final agredolç al Rocco’s Ranch de Montmeló
Franc Serra liderant les mànigues classificatòries. SPEED PHOTO SPORT

El passat cap de setmana es va disputar la segona carrera de la Copa Rodi Dirt Track al circuit de Rocco’s Ranch, situat al costat del Circuit de Barcelona-Catalunya on es disputava el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP.

El pilot de Gironella, Franc Serra arribava líder del campionat després de la gran victòria a Rufea però en aquesta ocasió no va poder tornar a pujar al podi.

Dissabte va arribar al circuit del Rocco’s després d’haver-lo provat per primer cop just el dia abans, on tot l’equip d’Honda ART van fer uns entrenaments bastant positius.

Tot i això, sabien que aquesta seria una prova complicada al no conèixer en profunditat el circuit.

Franc Serra va ser segon als entrenaments cronometrats i després de dos segons llocs i dos primers a les mànigues classificatòries, va passar directament a la final on no va realitzar una bona sortida fet que el va portar a les posicions de la cua. Serra va lluitar fins a l’última volta, però finalment es va haver de conformar amb una vuitena posició.

Tot i no arribar a les posicions on estem acostumats a veure’l, tant Franc Serra com l’equip saben que tenen un alt nivell amb el que seguiran lluitant.

Per altra banda, destaquem la segona posició del pilot de Berga Josep Piedra, que desprès de participar en la categoria Elit a Rufea, en aquesta segona carrera ho va fer en Open.

La següent carrera de la Copa Rodi Dirt Track serà el 29 de juliol al circuit lleidatà d’Albi. Abans però, el dissabte 30 de juny es disputarà la tercera cita del Dirt Track de Campions a la població berguedana de Vilada.

Franc Serra (HONDA ART) – 8º

Tenia molt bones sensacions, estava preparat per circuits grans peròuna sortida dolenta em va fer perdre moltes posicions. Vaig voler recuperar-les però no va poder ser. Vam acabar amb una sensació dolenta però se que estem preparats i ho donarem tot a la propera carrera.”

 

Copa Rodi Dirt Track Dirt Track Franc Serra Sala Josep Piedra

Comentaris