Orientació

El berguedà Pau Llorens es classifica pels campionats del món d’orientació per la porta gran

El berguedà Pau Llorens es classifica pels campionats del món d’orientació per la porta gran

El berguedà Pau Llorens serà un dels corredors d’orientació del Campionat Mundial de Letònia, del 4 a l’11 d’agost. El casserrenc ha aconseguit el bitllet per al World Orienteering Championship (WOC) aquest cap de setmana passat, 9 i 10 de juny, a Conca, on s’ha disputat la darrera de les proves classificatòries.

A Conca, Llorens -com sempre, defensant els colors del Club Orientació Berguedà- va ser primer en mitja distància i esprint en categoria elit. La decisió de descartar córrer la cursa de llarga distància de dissabte al matí per reservar-se de cara la cursa de mitja distància de diumenge va ser decisiva en el bon resultat final.

Però abans del mundial Pau Llorens té un altre objectiu esportiu, ja que també ha aconseguit entrar a l’equip de la selecció espanyola que participarà en el Campionat del Món Universitari d’Orientació a Peu (WUOC), que tindrà lloc del 17 al 21 de juliol a Kuortane, a Finlàndia.

D’altra banda, una altra de les cites que té al calendari el corredor de Casserres és aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny a Finlàndia, al Jukola & Venla 2018. La cursa d’orientació per relleus més important del món, on competirà amb la resta de components de la selecció catalana. Entre ells, tres corredors més del Club Orientació Berguedà (COB): Pol Ràfols, Ampa Gil-Brotons i Lleí Viles.

Club Orientació Berguedà Pau Llorens

Comentaris