Motor

Gerard Riu, sense recompensa a Montmeló

Gerard Riu, sense recompensa a Montmeló
Gerard Riu a la graella de sortida de Moto3. LAGLISSE ACADEMY

Diumenge passat es van celebrar la cinquena i la sisena carrera del Mundial Júnior de Moto3 al Circuit de Barcelona-Catalunya on tan el pilot berguedà Gerard Riu com tot el seu equip LaGlisse Academy no va tenir un bon cap de setmana.

A la primera carrera, el pilot de Casserres es va quedar a les portes d’aconseguir punts ja que va finalitzar en la 16º posició després de no haver pogut plasmar el bon ritme que tenia durant els entrenaments.

Després d’aquesta difícil situació, Gerard Riu no va tenir la possibilitat de poder solucionar les coses a la segona carrera ja que només començar el van tirar a la tercera corba, afortunadament sense conseqüències però no va poder tornar-se a incorporar. Aquesta segona carrera va ser parada amb bandera vermella en dues ocasions, la primera per l’accident de Riu i la segona per l’accident que va acabar amb la tràgica mort del jove Andreas Pérez.

El següent objectiu del Gerard Riu i el LaGlisse Academy és la pròxima carrera del FIM CEV Repsol 2018, que se disputarà el cap de setmana del 28 i 29 de juliol a Motorland Aragón.

#67 Gerard Riu – 16º i caiguda

“La veritat que estava molt tocat després de les caigudes de dissabte i per això la primera carrera de diumenge me la vaig agafar amb calma des de l’inici. Això em va costar moltes posicions però poc a poc vaig anar remuntant fins a la posició 16º. Ja a la segona carrera em sentia molt millor i vaig fer una molt bona sortida, llàstima que a la tercera corba em tiressin.  Va ser una llàstima de cap de setmana, ja que em sentia molt bé. Ho sento molt per l’equip.”

FIM CEV Repsol Gerard Riu LaGlisse Academy Moto3

Comentaris