UE Avià

Derrota sense història (0-1)

Derrota sense història (0-1)

La Unió Esportiva Avià ha estat incapaç de puntuar en l’últim partit de la temporada a casa. Descendit matemàticament i contra un rival que també va perdre la categoria la setmana passada, l’Avià va disputar un partit amb un ritme baix, impropi de la Segona Catalana, i on un gol de córner a la primera meitat va ser suficient perquè els visitants, el Can Rull, s’emportessin els tres punts de l’Alfons Gonfaus.

Els avianesos afrontaven el partit amb l’al·licient de guanyar el darrer partit de la temporada com a locals. Per fer-ho van optar per jugades elaborades i domini de la possessió davant un equip que deixava jugar, però se sentia còmode replegat. Els locals van gaudir de més aproximacions que el rival, però van estar més desencertats. De fet, el Can Rull va trepitjar l’àrea en comptades ocasions a pilota aturada i en sortides al contracop. En va tenir prou: a les acaballes de la primera meitat, l’equip vallesà va rematar a plaer un córner per fer el 0 a 1.

A la represa, l’Avià va gaudir d’una ocasió molt clara -segurament, la més clara del partit- tot just començar. Tini, que va haver d’entrar a la mitja hora de joc en substitució de Ferri, va aprofitar un error del Can Rull en la sortida de pilota per quedar-se sol davant Froilàn Leal. El xut, però, va anar a parar a les mans del porter. Amb el pas dels minuts, el partit va anar perdent intensitat. Tots dos equips van gaudir d’alguna ocasió per alterar el marcador, però no van estar encertats i el 0 a 1 va ser definitiu en un partit de tràmit.

El post-partit: Avià 0 Can Rull 1

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“M’hagués agradat guanyar l’últim partit a casa. Vaig agafar l’equip amb quatre punts i, a aquestes alçades, ens marcàvem el repte de superar els 30. Si a la primera volta haguéssim fet els mateixos punts que hem fet a la segona, hauríem salvat la categoria. L’equip ha donat la talla fins al final i, ara, no queda altra que seguir-ho fent en l’últim partit que ens queda. Anirem a Parets, que és un rival que tampoc s’hi juga res, a intentar plantar cara i dir adéu a la categoria amb un bon sabor de boca.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Can Rull Futbol Joan Flores Segona Catalana

Comentaris