Muntanya

Roger Embid i Neu Claret triomfen en una Berga-Rasos-Berga d’aniversari

Roger Embid i Neu Claret triomfen en una Berga-Rasos-Berga d’aniversari

Roger Embid i Neu Claret s’han endut aquest cap de setmana la 20a edició de la Berga-Rasos-Berga, de 26 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, i impulsada, com cada any, pel Club Esquí Berguedà. Embid ha estat el primer en creuar la línia d’arribada amb un temps de 2 hores i 36 minuts, just per davant de Josep Rovira (2:37) i de Pau Fernández (2:44), que han completat el podi absolut.

En categoria femenina, Claret ha pujat al primer calaix del podi, amb un temps de 3 hores i 23 minuts. Clàudia Roca, segona, i Judit Franch, tercera, han completat el podi amb marques molt similars, per sobre de les 3 hores i 25 minuts. Els més de 200 participants de la BRB 2018 han comptat amb 8 hores per realitzar la prova.

IMG-20180520-WA0034

El Club tanca, d’aquesta manera, una edició d’efemèride: amb aquest, són 20 anys de cursa. L’entitat estima que hi ha participat més d’un miler de persones en tots aquests anys. El recorregut, a més, ha evolucionat notablement, amb petites variants, però també amb punts intocables com la cova de Can Maurí, la Figuerassa, Corbera, la Font de Tagast, els Rasos de Peguera, el Pla de Campllong o el Santuari de Queralt.

L’organització fa una bona valoració d’aquesta edició que, tot i la pluja i la pedregada que ha enxampat alguns participants, no ha de lamentar incidents majors. El Club Esquí Berguedà també aprofita per agrair a tots els col·laboradors de la cursa per fer-la possible un any més.

IMG-20180520-WA0038

Berga - Rasos - Berga BRB CEB Club Esquí Berguedà Neu Claret Roger Embid

Comentaris