Esquí

Clàudia Sabata puja als dos podis del World Ski Mountaineering Masters 2018 de la Xina

Clàudia Sabata puja als dos podis del World Ski Mountaineering Masters 2018 de la Xina
Podi femení de la prova sprint. @FEEC

Clàudia Sabata torna a deixar la seva firma a una prova internacional. La berguedana ha format part de l’equip de la selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que entre els dies 11 i 16 de maig ha participat al World Ski Mountaineering Masters 2018, convidats per la Chinese Mountaineering Association.

La berguedana ha aconseguit pujar al podi de les dues curses competitives que s’han celebrat. La millor posició ha estat la segona a l’sprint, que ha guanyat Enakaterina Osichkina i on l’osonenca Erola Bisquert ha estat tercera. La berguedana ha estat tercera a la prova vertical, on la vencedora ha estat la russa Osichkina i han completat el podi les atletes locals.

A més de Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà), la delegació catalana comptava amb la presència de Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team), Sergi Lambea (CE Madteam) i Erola Bisquert (UE Vic). També s’hi havia de desplaçar Aribau Portillo (UE Sabadell) que va ser baixa per problemes burocràtics. Jordi Alís ha estat el gran dominador de les curses, fent doblet tant a la categoria sprint com la cronoescalada i imposant-se als esquiadors xinesos. També hi destaca la quarta posició de Sergi Lambea a l’sprint.

La prova s’ha disputat a la Xina, a l’entorn del Mt. Ganghika, a la província Qinghai. A més de les dues competicions, durant les jornades s’hi ha organitzat un campus d’esquí de muntanya, on atletes de totes les nacionalitats han compartit les seves experiències. El World Ski Mountaineering Masters 2018 posa el punt final a la temporada per la selecció catalana d’esquí.

Equip Català Xina

Equip català d’esquí de muntanya. @FEEC

AE Mountain Runners clàudia sabata Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya FEEC World Ski Mountaineering Masters 2018

Comentaris