Bàsquet, Bàsquet Berga

Tot a una carta (63-59)

Tot a una carta (63-59)
Una acció en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga s’ha complicat la vida i ara s’ho haurà de jugar tot a una carta, en el darrer partit de la temporada regular. La derrota a la pista del CB Morell (63 a 59), un rival molt directe, fa que els berguedans ja no depenguin exclusivament d’ells, i hauran de guanyar aquest cap de setmana i esperar que algun altre resultat els somrigui.

Els de Manel de Haro surten amb l’objectiu de defensar la línia de passada per evitar al llançament de triple del Morell, molt perillós des del perímetre. El Berga aconsegueix opcions de tir en atac, però la falta d’encert fa que s’acabi el primer quart 17 a 12. Els de negre surten més concentrats en defensa en el segon, deixant al Morell amb 12 punts, i en atac n’aconsegueixen 15, per acostar-se 30 a 27.

L’equip surt molt endollat, especialment en tasques defensives, en un tercer parcial que acaba amb empat a 42. D’aquesta manera s’arriba als darrers 10 minuts amb tot obert. Una errada defensiva dels visitants dona un lleuger avantatge al Morell, de 4 punts, però els berguedans reaccionen per posar-se a 1. Al final, però, les males decisions defensives i el gran encert en tirs forçats dels locals, acaben sentenciant els de negre a la derrota de 4 punts, 63 a 59.

Aquesta desfeta contra un rival tan directe fa que el Berga ja no depengui només d’ell per evitar la promoció de descens. Amb 12 victòries per 17 derrotes, l’equip és 11è. Ara haurà de guanyar en la visita del Caldes, que és 9è amb 1 victòria més, i esperar que algun dels perseguidors no ho faci.

El post-partit: CB Morell 63 – Bàsquet Berga 59

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Bàsquet Berga

“La valoració és dolenta, ja que anàvem a guanyar i no ho vam fer. Sí que vam aconseguir petits objectius, com que no anotessin de 3, però això ja no serveix per res. El que volíem era la victòria que ens hauria permès jugar aquest cap de setmana sense tanta pressió. Esperem que psicològicament no ens afecti, i esperem sortir aquest cap de setmana vinent, en el que esperem que sigui l’últim partit, amb el millor de nosaltres, i que puguem empotar-nos la victòria”.

Acta del partit

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup 3 de Segona catalana

Bàsquet Bàsquet Berga Berga Hug Tuyet manel de haro

Comentaris