Handbol

Patxanga de l’Handbol Berga per tancar el curs (28-19)

Patxanga de l’Handbol Berga per tancar el curs (28-19)
Joan Serarols, a punt de rematar. ALEIX CAMPRUBÍ

Era un partit d’aquells que feia mandra, entre dos equips que ja no s’hi jugaven res. De fet, la Salle Sant Celoni arribava a Berga amb un jugador menys, amb 6, un dels quals era l’entrenador-jugador, i havent guanyat tan sols 1 partit, per més que una sanció els hi restés els punts. Amb aquest panorama, l’objectiu dels de Sergi Hernàndez era tancar la temporada amb un bon partit, lluitant contra la desmotivació de jugar contra 6, i aconseguir un resultat, segurament, més ampli que el 28 a 19 del final.

L’inici va ser l’esperat, tenint en compte les circumstàncies, amb un primer avantatge de 5 a 1. La defensa seriosa dels locals aconseguia recuperacions i transicions ràpides. El rival intentava circulacions de banda a banda i fintes per trobar espais en una defensa local més poblada, però que patia desconnexions intermitents i permetia diverses dianes als visitants. Tot i això, el Berga reaccionava i no deixava que la diferència baixés dels 3 gols, ajudat per molts homes de refresc. Al tram final, uns verd-i-vermells molt més oxigenats aconsegueixen una renda de 7 gols, per arribar al descans 14 a 8.

Després d’un intercanvi de gols inicial, els locals es van tornar a escapar en el marcador, a un màxim avantatge de 9, que anirà mantinguen en el pas dels minuts. Tot i les badades en defensa, l’equip local posava ganes en recuperar pilotes i en atacar. No obstant això, el desencert de cara a barraca i les bones aturades del porter del Sant Celoni, afegides a aquestes intermitències defensives, impedien que la diferència anés a més. El Berga es va acomiadar la temporada fent una pressió a tota la pista en els darrers minuts, coincidint en un moment que els visitants s’havien acostat a 7, i finalment va posar els 9 de diferència definitius, 28 a 19.

Els berguedans acabaran la temporada 6ns, amb 17 victòries i 11 derrotes, lluny de l’objectiu de l’ascens. A la lliga encara li resta una jornada, però, en la qual el Berga té descans.

El post-partit: Handbol Berga 28 – CH Salle Sant Celoni 19

sebasexpositoretallSebas Expósito Ajudant d’entrenador Handbol Berga

“Jugar contra 6 no és motivant. Ha sigut un partit que no ha valgut per res. Hem intentat fer coses, però ens han sortit poques vegades. És un equip contra el qui, si juguem bé, hem de guanyar de 20 gols. Ens han alentit el joc i no hem sabut donar el nostre ritme. En atac no hem jugat el que havíem dit”.

“Hauríem d’haver pujat. L’objectiu de l’equip era pujar. Vam tenir un mal moment entre abans i després de nadal, ajuntant-se amb lesions i baixes de jugadors importants, i que anàvem una mica justos. La valoració la faria bona, ja que l’equip és jove i estem intentant jugar d’una altra manera. Sent francs, l’objectiu no l’hem aconseguit. L’objectiu, amb l’ajuda dels juvenils, ha de ser pujar, la temporada vinent. L’obligació és pujar. Si no haguéssim perdut contra l’Esparreguera, que va ser el partit clau, contra el Rubí i no ens roben contra el Sant Andreu, estaríem allà. L’any que ve s’ha de pujar, sí o sí”.

subiretallokJordi Subirana Jugador Handbol Berga

“Es presentava un partit descafeïnat, on cap dels dos ens jugàvem res, i ells venien amb un menys. Tot i això, hem volgut jugar amb intensitat i jugar bé, però hi ha hagut moments on s’han notat les circumstàncies”.

“Hem fet una temporada bastant bona, fallant en partits concrets. Ara tenim ganes de tornar-hi i intentar aconseguir l’ascens, que era l’objectiu d’aquest any i del següent. Cada vegada hem jugat més en equip, s’ha notat als entrenaments amb més intensitat, amb el canvi d’aires i l’arribada de juvenils. Ha faltat arrodonir la temporada amb un ascens però, si vols pujar, no pots perdre la concentració, has de fer una temporada perfecta. M’he notat molt bé físicament aquesta temporada, i estic amb ganes de més, ja veurem si segueixo o no la temporada vinent”.

Resultats i propera jornada del grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Les imatges del partit

_DSC4025 _DSC4026 _DSC4032 _DSC4034 _DSC4038 _DSC4045 _DSC4051 _DSC4054 _DSC4058 _DSC4060 _DSC4086 _DSC4093 _DSC4095 _DSC4098 _DSC4102 _DSC4104 _DSC4108 _DSC4109 _DSC4110 _DSC4112 _DSC4120 _DSC4127 _DSC4134 _DSC4139 _DSC4156

Berga Handbol handbol berga jordi subirana sebas exposito sebastia exposito

Comentaris