Ciclisme

Top 15 per a Cristofer Bosque a la Titan Desert

Top 15 per a Cristofer Bosque a la Titan Desert
L'Equip TBellés Canondale Gaes by Sural, amb Cristofer Bosque, guanyadors de de la Titan per equips. TBELLÉS

El biker de Puig-Reig, Cristofer Bosque acaba d’aterrar de la 23º edició Gaes Titan Desert by Garmin que va contar amb rècord d’inscrits. 612 bikers van afrontar un recorregut total de 619 quilòmetres i més de 7.500 metres de desnivell positiu dividits en sis etapes.

Dels 546 finishers, el berguedà va finalitzar la seva segona Titan en una meritòria 15º posició final amb un temps total de 25:33:08 hores. A més, Bosque va posar el seu granet de sorra a que el seu equip, el TBellés Canondale Gaes by Sural, guanyés en la classificació general per equips d’una de les proves més dures del mountain bike.

Dins de la Titan, destacar que Bosque juntament amb el seu company d’equip, van realitzar una bona segona etapa on va protagonitzar una escapada. I també el dia de navegació, on van realitzar una molt bona etapa entrant sisens a meta.

 WhatsApp Image 2018-05-08 at 18.39.54

Pels qui no coneixen del tot a Cristofer Bosque, val a dir que porta una temporada 2017-2018 amb molta activitat.

çDins del palmarès del passat any, destaquem una sisena posició al Campionat d’Espanya, una novena posició a la Catalunya Bike Race i 6è lloc a la Costa Blanca Bike Race. També va finalitzar 5è al Campionat de Catalunya de Marató, va ser segon a la Marruecos On Bike, segon també a la Challenge Girona i cinquè a la Mediterranean Xtrem.

El biker de Puig-Reig també ha participat a la recent Cape Epic, carrera de ciclisme de muntanya per equips que es desenvolupa a Sud Àfrica, on no va anar molt bé degut a problemes físics però tot i així van finalitzar dels 30 primers.

I això no és tot, a Cristofer Bosque encara li queda un 2018 ple de carreres. Aquest cap de setmana estarà a la Rioja Bike Race, el 10 de juny al Sea Otter Europe a Girona, carrera que consta de dues MTB – Marathon per preparar el Campionat d’Espanya de XCO i Marató, i ja al setembre també participarà a la Catalunya Bike Race.

Cristofer Bosque MTB TBellés Team titan desert

Comentaris