General

En menys d’una setmana 1.000 berguedans ja han votat els seus candidats a millor esportista de l’any

En menys d’una setmana 1.000 berguedans ja han votat els seus candidats a millor esportista de l’any

Els premis de votació popular de la Nit de l’Esport Berguedà 2018 ja superen els 1.000 vots. Des del passat dijous, 3 de maig, els berguedans poden votar els seus candidats a través d’una plataforma virtual dissenyada per l’equip de Bífidus Produccions, l’empresa que gestiona l’Aquí Berguedà i, per extensió, el portal esportiu de la casa, Entre Rivals.

A banda, aquest cap de setmana i en el marc dels actes de la Fira de Maig, els berguedans també van poder votar els seus candidats de manera presencial en un estand que Bífidus Produccions va instal·lar al passeig de la Indústria. En total es van dipositar més d’un centenar de butlletes a l’urna de la Nit de l’Esport. Dues d’aquestes butlletes han acabat sent vots nuls per diverses deficiències a l’hora d’omplir els buits.

A aquestes alçades, no hi ha cap categoria decidida, ni de bon tros. Ara bé, hi ha temps per votar fins el 27 de maig. En l’apartat dels millors esportistes masculins, els aspirants són els atletes Xavi Tomasa i Toni Baños, el ciclista Cristofer Bosque, el futbolista Robert Perarnau i l’orientador Pau Llorens. Pel que fa a les millors esportistes, les candidates són la corredora de muntanya Clàudia Sabata, l’atleta Núria Cascante, l’orientadora Ampa Gil-Brotons, la triatleta Alba Xandri i la jugadora de pàdel Sara Pujals. Finalment, en l’espai de les aficions, les candidates del 2017 repeteixen: els Handbol Berga Fans, la Grada del Racó de Casserres i l’afició del Club Esportiu Berga.

Precisament en l’edició passada -que va suposar la recuperació dels premis a l’esport comarcal, vuit anys després de la seva desaparició-, Entre Rivals va recollir més de 1.200 vots d’arreu de la comarca. Aleshores, el pilot de motos Franc Serra, la corredora de muntanya Clàudia Sabata i la Grada del Racó van endur-se els premis grans de l’esdeveniment.

Aquest any l’entrega de premis suma la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i tot apunta que els 1.200 vots se superaran de llarg. Encara no has votat? No badis! Pots fer-ho en dos minuts, aquí.

Nit de l'Esport Nit de l'Esport 2018 votació popular

Comentaris