Motor

Franc Serra inaugura la Copa Rodi amb una important victòria

Franc Serra inaugura la Copa Rodi amb una important victòria
Franc Serra va realitzar una espectacular final a Rufea. HONDA ART

Dissabte passat es va inaugurar la temporada 2018 de la Copa Rodi Dirt Track al circuit lleidatà de Rufea on Franc Serra va oferir un gran espectacle adjudicant-se la primera victòria d’aquest certamen.

Desprès de guanyar la prova inaugural del Dirt Track de Campions 2018 al Rancho Canudas de Casserres fa dues setmanes, Franc arribava a Rufea amb molt bones sensacions.

El pilot de Gironella va començar marcant el millor temps al entrenaments cronometrats, però ja a les mànigues classificatòries va tenir algun que altre ensurt al tocar-se amb algun pilot.

El pilot de l’equip ART no va poder passar directe a la final sinó que va haver de disputar la repesca, la qual va passar sense complicacions.

La que si que va ser més moguda va ser la final ja que a la quarta volta van haver de treure bandera vermella a causa de més d’una caiguda, fet que va provocar que es reprengués la carrera. Ja a la segona sortida, Franc Serra va liderar de principi a fi, aconseguint així una molt important primera victòria de la Copa Rodi Dirt Track, ja que el seu contrincant més directe Ferran Cardús va finalitzar en la vuitena posició. El van acompanyar al podi Jaume Gaya i el seu company d’equip Adrián Garin.

La segona carrera de la Copa Rodi Dirt Track serà el 16 de juny al Roccos Ranch, ubicat al Circuit Catalunya-Montmeló. Abans però, aquest mateix dissabte 12 de maig es disputarà la segona prova del Dirt Track dels Campions a Olost.

Franc Serra Sala (Honda ART) – 1º 

“Estic contentíssim. Vam fer un gran treball ja durant els entrenaments previs i vam arribar a Rufea amb moltes ganes. El nivell era molt alt, tot l’equip estàvem amb molt bones posicions i vaig aconseguir la millor volta als entrenaments. Ja a les mànigues, vaig tenir més mala sort i vaig haver de passar per la repesca, però tot i això vaig guanyar. Serà complicat però intentarem treballar per mantenir el nivell.”

Circuit Rufea Copa Rodi Dirt Track Dirt Track Franc Serra Sala Honda ART

Comentaris