Futbol

Eric Abidal organitza aquest estiu un campus de futbol a Puig-reig

Eric Abidal organitza aquest estiu un campus de futbol a Puig-reig

L’exjugador del Futbol Club Barcelona Eric Abidal organitza, a través de la seva Fundació, un campus de futbol a Puig-reig. S’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i se celebrarà en dues tandes, de l’1 al 6 de juliol i del 8 al 15.

Durant aquests dies els participants s’allotjaran a la Masia Cal Riera de Puig-reig i perfeccionaran els seus fonaments tècnics i tàctics. Ara bé, el campus també fomenta els valors positius que es desprenen de la pràctica de l’esport, uns valors que Abidal va tenir molt present durant la seva carrera futbolística i en la seva lluita contra el càncer.

L’objectiu de l’associació és contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones i transmetre uns valors molt clars: la superació, la força de voluntat, l’esforç, la generositat i el treball en equip. Per això, cada dia, abans de sopar, els participants faran un taller audiovisual per treballar aquests valors i objectius del campus, més enllà dels progressos futbolístics.

A banda, el Campus de la Fundació Eric Abidal de Puig-reig oferirà beques als nens i nenes que estiguin en situació d’exclusió social per tal que, igual que la resta d’infants, puguin participar en l’activitat sense importar la situació econòmica o social de les seves famílies.

El campus a Puig-reig és una de les accions que la Fundació Abidal preveu aquest any en l’àmbit esportiu. A banda, també aposta per projectes de l’àrea de la salut amb l’objectiu de finançar i promoure la investigació del càncer i la millora de la qualitat de vida de les persones que el pateixen. La fundació, a més, atén l’àmbit de la infància i la joventut amb activitats i col·laboracions per millorar les condicions de vida de les persones en risc d’exclusió social. Els diners que es recaptin en el campus a Puig-reig s’invertiran en accions que vagin en alguna d’aquestes línies.

Inscripció al Campus Fundació Eric Abidal

campus d'estiu Campus Eric Abidal Eric Abidal Puig-reig

Comentaris