Motor

Franc Serra, guanyador de la primera carrera del Dirt Track de Campions 2018

Franc Serra, guanyador de la primera carrera del Dirt Track de Campions 2018
Franc Serra va guanyar una frenètica final al Rancho Canudas. HONDA ART

El passat dissabte es va disputar la prova inaugural del Dirt Track de Campions 2018 al Rancho Canudas de Casserres on es van aplegar més de 50 pilots.

El bon temps va destacar durant la primera carrera del campionat organitzat pel Berga Off Road Club, tant, que fins i tot va dificultar una mica la posada a punt del terreny ja que s’havia de condicionar, és a dir regar i aplanar, constantment per tal de que no produís massa pols.

Feia temps que no es veia tanta gent a una carrera d’aquesta especialitat. I és que tothom tenia cabuda al Dirt Track dels Campions ja que hi havia categories de tot tipus, pels més petits, per a motocicletes vintage… inclús hi havia una categoria per fer espectacle motocicletes de petita cilindrada i pitbikes, la “funrace”.

Pel que fa als resultats dels pilots berguedans, a la categoria de Quads, Josep Canudas, que corria a casa, va realitzar una molt bona actuació guanyant una de les tres mànegues. El pilot de Guardiola de Berguedà, Gerard Casanova es va mantenir bastant constant, sent quart i tercer a les carreres realitzades.  I ja a la classificació final, Canudas va pujar al segon graó del podi i Casanova va ser quart.

Ja en la categoria Open, Franc Serra va liderar els entrenaments cronometrats i va passar a la final sense cap mena de dificultat. Un cop a la final, Serra no va realitzar una molt bona sortida fet que el va fer baixar a les últimes posicions, però al llarg de les 15 voltes de la final, el pilot de l’equip Honda ART va remuntar fins arribar a les posicions capdavanteres. En una última volta d’infart, finalment Franc Serra va poder passar la línia de quadres en primera posició.

La propera carrera del Dirt Track de Campions serà a Olost el 12 de Maig, abans però, hi ha la prova inaugural de la Copa Rodi Dirt Track a Rufea el proper 5 de Maig.

Berga Off Road Club Dirt Track Dirt Track dels Campions Franc Serra Sala Gerard Casanova Josep Canudas Rancho Canudas

Comentaris