Patins

El Club Patí Berguedà brilla al campionat d’Osona i espera plaça pel campionat provincial

El Club Patí Berguedà brilla al campionat d’Osona i espera plaça pel campionat provincial

Diumenge passat, dia 8 d’abril, el Pavelló Castell d’En Planes de Gurb (Osona) va acollir la competició comarcal de xous d’Osona. També hi va participar el Club Patí Berguedà, que va signar-hi una gran actuació i va acabar pujant al segon esglaó del podi.

La competició va aplegar més de 150 patinadors i patinadores dividits en dues categories: xous de primària i xous de secundària. En la primera de les categories, el CP Berguedà va presentar-hi la coreografia Cas Obert, que representava un assassinat múltiple. Les patinadores Aina Escobet, Estrella Barniol, Esther Ebale, Carme Lopezosa, Xènia Guixé i Jana Santamaria es van encarregar d’executar l’actuació de manera brillant.

Pel que fa a la categoria de secundària, el Club Patí Berguedà hi va participar amb un grup de 10 integrants format per Júlia Sànchez, Ïa Boixader, Jana Costa, Iona Serra, Laia Santcliments, Naroa Flores, Arianna Amills, Júlia Sabaté, Abril Payan, Angy Gonzalez. Totes elles van representar una gran coreografia anomenada Esclat Reial, on expressaven el procés de metamorfosis i l’arribada de la primavera.

La seva execució va portar al grup berguedà a posicionar-se fins a la segona posició del podi comarcal d’Osona. Ara, després d’aquest bon resultat, el club resta a l’espera que se li confirmi la seva participació al campionat provincial.

campionat comarcal d'Osona Club Patí Berguedà coreografia patinatge

Comentaris