Gironella, Vòlei

Imbatuts i líders (3-0)

Imbatuts i líders (3-0)

5 de 5. El Club Vòlei Gironella segueix comptant els seus partits per victòries. Aquesta setmana s’ha imposat al Gavà Blanc per un clar 3 a 0, amb un primer set plàcid, un segon set més ajustat, i un tercer i definitiu joc més calmat.

El primer set no va tenir massa història. L’equip va començar un pèl adormit però els temps morts demanats pel rival van servir per reaccionar i acabar entrant en el partit. Al final, 25 a 13. El segon set, a diferència d’altres jornades, va ser el que més va costar d’aixecar. Normalment l’equip acostuma a tenir més problemes en el darrer joc, però aquesta vegada els gironellencs van encaixar una sèrie de punts a l’inici del segon que van obligar-los a demanar un temps mort per agafar aire i recuperar sensacions. Les presses i els errors de concentració inicials es van apaivagar i el Gironella va endur-se el joc per 25 a 20.

Finalment, en el tercer set, l’equip va sortir decidit a tancar el partit, conscients que el joc anterior havia estat més complicat de l’esperat per culpa de la relaxació. La mentalitat a la pista era molt diferent i els gironellencs van aprofitar un bon coixí de punts en el marcador per protagonitzar un final de partit força plàcid. A més, 8 punts de servei seguits de Tóbal van servir per acabar guanyant el partit sense despentinar-se.

Amb la victòria, l’equip es col·loca líder, tot i que ha jugat un partit més que el segon classificat, el Begues, que a hores d’ara també segueix invicte. La propera setmana els gironellencs reben el CV Sant Boi B a casa. Sobre el paper, hauria de ser un partit tranquil per als del Berguedà, ja que el rival és cinquè amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes.

WhatsApp Image 2018-04-09 at 23.39.16 (1)

WhatsApp Image 2018-04-09 at 23.39.17

WhatsApp Image 2018-04-09 at 23.39.17 (1)

WhatsApp Image 2018-04-09 at 23.39.17 (2)

cv-gironella-gava-blanc

cv gironella Gavà Blanc

Comentaris