Futbol Sala, Casserres Masculí

Pas en fals cap a la permanència (6-2)

Pas en fals cap a la permanència (6-2)
Isaac Cabana, en un sac de banda la jornada passada. LÍDIA LÓPEZ

Costarà tornar a veure una victòria a domicili aquest any del PCImagine Casserres. L’equip està salvant la segona volta de lliga gràcies als partits a casa, on aquest any es manté invicte i només ha cedit un empat. Aquest cap de setmana, el seu botxí ha estat l’Eixample Diferòptics, que s’ha imposat als berguedans per un clar 6 a 2. El Casserres cau amb la derrota fins a la sisena plaça de la classificació, tot i que empata en punts amb els tercers, quarts i cinquens. Els d’Albert Molina tenen la permanència a tocar, si bé hauran d’esperar alguna jornada més per sentenciar-ho. La propera jornada, l’equip torna a casa per rebre al Màgic Sants, equip en zona de descens i que de ben segur s’entregarà pels tres punts.

Els nois del Casserres saltaven a la pista, una vegada més, adormits i cedint el control del joc, fent un exercici de reserva conscients que els pocs canvis a la banqueta passarien factura cap al final del partit. Els locals dominaven sense problemes a la seva pista i començaven a construir l’ofensiva als seus adversaris. El desgavell dels casserrencs es desbordava abans de la meitat del període, quan, en menys de cinc minuts, els de l’Eixample feien quatre gols pràcticament consecutius que deixava tocat i enfonsat als berguedans, que aleshores no només havien de treballar per aconseguir el ritme adient sinó que a també havia de retallar la diferència de gols. Els atacs dels locals minvaven amb l’avantatge al lluminós i ajudava al Casserres a crear les primeres arribades de perill a l’àrea rival, una de les quals aprofitava Àngel Sitjes per fer el primer gol visitant al minut 15. La tònica dels berguedans remuntava especialment els últims minuts de joc i els jugadors comptaven amb una segona bona ocasió que s’encastava al pal. El partit anava al descans amb el 4 a 1 al marcador.

A la represa, la necessitat de retallar distàncies, obligava als berguedans a prendre iniciativa i mostrava una actitud més competitiva davant d’un Eixample còmode, que podia jugar a gestionar la gesta de la primera part. Després d’un primer període d’igualtat entre conjunts, els barcelonins repetien cop i contracop, marcant dos gols seguits que deixaven pràcticament sense opcions a un Casserres que notava les dimensions de la pista, molt més ample que la Llangotera. Tot i el mal context, els berguedans ensenyaven les urpes per última vegada i feia el segon gol mitjançant Isaac Cabana, que deixava el lluminós amb el 6 a 2 definitiu.

Martí VallsMartí Valls Jugador del PCImagine Casserres

“Hem comès uns errors que ens han costat marxar al descans amb quatre gols en contra i, tot i que a la segona part hem sortit millor, ja no hem pogut remuntar el partit. Ja estem a la recta final i penso que només ens queda seguir treballant en la línia per aconseguir la permanència.”

Divisió Honor FS Eixample Diferòptics Martí Valls

Comentaris