Handbol

No es rendeixen (24-26)

No es rendeixen (24-26)
Josep Fornell xuta a porteria en un partit a casa aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga és conscient que té poques opcions per pujar de categoria, però no vol llençar encara les oportunitats de fer-ho. Aquest cap de setmana l’equip va decidir seguir amb vida tot i tenir només un canvi, en part perquè el juvenil jugava a la mateixa hora, en la visita a la pista del Tarragona. Els berguedans es van imposar per 24 a 26 en un partit de treball i seriositat, guanyat especialment en l’àmbit defensiu i la calma en atac, provocada per la manca d’efectius.

Des del principi es palpen les ganes de l’equip de guanyar, especialment en defensa, i el conjunt s’allunya de 3 als primers compassos. La bona defensa repercuteix positivament a l’atac que, sense ser brillant, era efectiu amb un Berga que podia trencar la defensa rival. En aquesta meitat, Pep Fornell rep un cop a l’ull i un al nas, mentre que Ramon Caballé en rep un a la cuixa que l’obliga a abandonar el partit i deixa el conjunt verd-i-vermell sense canvis. Tot i algunes errades important en atac, al descans s’arriba amb dos gols a sobre fora de casa, 12 a 14.

Segueix la tònica en la segona meitat, però el cansament fa que el Tarragona pugui empatar el partit. A base de concentració, tirant d’ofici i certa veterania, jugant amb pausa i tranquil·litat, l’equip sap jugar els moments per remuntar, altra volta amb una ajustada i rocosa defensa. El final del partit és ajustat, amb un Berga que juga llarg, tot i algun xut precipitat puntual, mentre els locals si que xuten de forma més desencertada i precipitada. Primer l’equip aconsegueix una recuperació per posar-se per davant i a falta de poc més d’un minut, Agustí Travé força una falta personal per recuperar possessió i matar el partit, amb el definitiu 24 a 26.

Els berguedans són ara 6ns, amb 25 punts, tot i tenir un partit més que la majoria de rivals. El proper rival serà l’Handbol Rubí B, que visitarà Berga com a 8è, amb 23 punts.

El post-partit: Tarragona Handbol Club 24 – Handbol Berga 26

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Esperàvem un partit dur, contra un Tarragona que a Berga ens va fer suar i on ens vam imposar pel físic. Va ser un partit molt dur, on tots els jugadors van donar la cara i van demostrar que, si hi creuen i s’hi posen, tot i no tenir canvis, som un equip competitiu. Vam marxar del marcador a l’inici, però ens compliquem després. El Pep Fornell va rebre dos cops pràcticament seguits a la cara i el Ramon Caballé un a la cuixa, que el deixa sense jugar, i així ens quedem sense canvi. Tot i les errades incomprensibles en atac, fallant fins a tres xuts seguits que para el porter, en contracop i en la mateixa jugada, marxem al descans guanyant de dos. Les exclusions a l’inici de la represa fan que el Tarragona s’acosti. Sembla que l’equip fa una baixada física, però tornem a defensar molt després d’un temps mort, fent canvis de posició per atacar la 5-1 del Tarragona. El final va ser ajustat i vam jugar llarg, tot i algun xut precipitat, i la bona defensa i la pressa del rival ens ajuda”.

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Resultat i pròxima jornada del Grup A de Quarta catalana

handbol

Berga Handbol handbol berga josep fornell sergi hernàndez

Comentaris