Futbol, CE Berga

La baixa efectivitat torna a deixar el Berga sense sumar (1-0)

La baixa efectivitat torna a deixar el Berga sense sumar (1-0)
Sergi Ruiz al mig del camp, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Altra volta el Berga ha estat perjudicat per la falta de gol, que l’ha impedit, almenys, sumar un merescut i treballat empat. L’equip va generar més ocasions de gol que el CF Ripollet, però els locals es van acabar emportant el duel per la mínima, fruit d’una badada visitant, per 1 a 0.

L’inici del partit va estar marcat per una altra pressió dels visitants, que neguitejava i portava el rival a la indecisió. El Berga va haver de canviar a Codina per lesió en els primers compassos, però mentre no entrava el substitut, València, el rival va aprofitar per picar una falta ràpida en profunditat, la rematada de la qual va acabar al pal. Més enllà d’aquesta ocasió, els visitants en van generar més, aconseguint bones recuperacions davant d’un equip que, tot i la veterania i la bona tècnica, seguia nerviós.

Els de Joan Prat van tenir un parell de rematades de Noguera i, després, una de més clara de Sergi Ruiz, que va rebre una passada de Noguera al punt de penal, però va rematar al ninot. Joanet també va fer una bona centrada per banda dreta, que Ruiz va aprofitar amb el cap, però va aturar el porter. Però això va de ficar-la dins i qui ho va fer va ser el Ripollet. Una passada entre línies va arribar a un destinatari que, tot i rebre la pilota amb 4 contra 1, va aconseguir guanyar l’esquena al rival i fer una passada en profunditat a la banda dreta per Oscar Casado, que va retallar cap a dins i amb pocs tocs va aconseguir un xut creuat que va entrar per l’escaire de Peralta (39′). Amb la diana els berguedans volen controlar el partit fins al descans i generar alguna altra ocasió, però s’arriba a la mitja part 1 a 0.

La tònica segueix a la segona meitat, tot i que amb menys ocasions. Noguera va tenir un 1 contra 1 que va aturar el porter, Torner va aconseguir una rematada de cap i l’equip va generar altres ocasions menors. El ritme més elevat el proposava el Berga, però errava en la darrera línia, davant d’un Ripollet que aconseguia posicionar-se correctament. Però el gol no arriba i, fins i tot, en els darrers 20 minuts els locals s’atreveixen a conservar el partit des de la possessió a camp rival, amb la sensació que buscaven el segon gol, però sense xutar, una circumstància que celebrava el conjunt blanc-i-roig que podia tirar algun contracop. El gol no va arribar i el duel va morir amb l’escarit 1 a 0.

La jornada manté el Berga a la 7a posició de la taula, amb 39 punts. Superada la setmana santa l’equip rebrà a l’OAR Vic, que es 13è amb 32 punts.

El post-partit: CF Ripollet 1 – CE Berga 0

Joan Prat Entrenador CE Berga

prat“Hem jugat bé, hem tingut més ocasions. Són d’aquells partits que fan ràbia, a la segona meitat no han xutat a porteria. Com a mínim mereixíem l’empat. Ells estaven nerviosos, ja que estan en una zona on necessiten molt guanyar. Portàvem una bona ratxa. Emprenya perquè si guanyàvem, escalàvem posicions. Alguns poden pensar que tant és, però moralment i quant a treball és millor estar a dalt, en una lliga competida i difícil, seria un orgull. Estem en una zona còmode. Ara pensem en l’OAR Vic, un equip en ratxa, però a casa fa setmanes que no perdem. Encara no tenim el primer objectiu, tot i que estem bé, però amb 3 punts ja l’aconseguiríem i podríem anar a pels altres. El descens el tenim a 12 punts, que són bastants i se’ns ha posat bé, però no ens podem adormir”.

joanetJoan Figols ‘Joanet’ Jugador CE Berga

“Mereixíem guanyar de tros. El partit ha anat molt bé, llàstima del resultat. Ens han arribat poc, però amb jugades clares. Hem estat molt bé, jugant com saben i atacant hem estat espectaculars, però no ens han entrat les pilotes. Hem arribat més i hem sigut superiors, però no ens han entrat els gols i no hem estat eficaços. El 80% del partit ha sigut nostre, tot i que han apretat, ja que tenen bon equip. Espero que l’equip segueixi endavant, tot i que la derrota ens afecta. El meu partit bé, he tingut un parell de jugades, però no han acabat on volia. L’objectiu és jugar en equip”.

Acta del partit

Resultats del Grup 4 de Segona catalana

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

 

Berga CE Berga Futbol joan figols Joan Fígols 'Joanet' Joan Prat Segona Catalana

Comentaris