Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Arriba l’hora de la lluita mental

Arriba l’hora de la lluita mental
Acció al pavelló municipal de Bagà aquest dissabte. CARLOS LÓPEZ

Jornada amargant pels dos conjunts berguedans a Tercera Catalana. D’una banda, l’empat del Puig-reig 0 a 0 contra La Torre de Claramunt – Capellades B fa cedir als berguedans la darrera plaça d’ascens a Segona que ocupaven i que ara té a les seves mans l’Oló, amb un punt més que el conjunt verd i vermell. Amb el punt sumat, els puig-regencs ocupen la cinquena plaça de la taula amb 28 punts. Per la seva banda, els nois de l’Alt Berguedà han perdut a casa per un ajustat 2 a 3 contra el Castellgalí B, tot i que l’equip ha fet mèrits per un millor resultat. L’equip segueix ocupant la darrera plaça de la classificació, amb 7 punts.

La jornada vinent, que es disputarà tornant de Pasqua, l’Alt Berguedà repetirà com amfitrió i rebrà a l’Òdena, sisens amb 25 punts i que estan obligats a guanyar si es volen reenganxar a la lluita per l’ascens. Els del Puig-reig es desplaçaran a Vilanova del Camí, on el Can Tito Vilanova els espera, ocupant la setena posició amb 22 punts i on els berguedans hauran d’esforçar-se per superar un conjunt que aquesta jornada s’ha imposat a domicili al tercer classificat i que ja va fer suar la victòria als del Puig-reig a la primera volta.

FS Puig-reig 0 – 0 La Torre de Claramunt Capellades B

Els visitants arrencaven amb força el partit, obligant al Puig-reig a treballar per desfer-la i tenir arribades de perill a l’àrea contrària. Les ocasions d’uns i altres no gaudien de sort de cara la porteria, deixant el marcador en blanc al llarg d’un període marcat per les imprecisions dels locals, que cedien el domini al gust dels jugadors de La Torre.

A la represa, els dos equips van seguir temptant als porters. Els berguedans deixaven de banda la primera part fluixeta i se centrava de ple en la lluita pels tres punts, molt importants per les aspiracions d’ascens de l’equip. Però el joc semblava estar sentenciat a finalitzar sense gols, perquè tant els xuts locals com els visitants anaven fora de la porta, a la vegada que el treball en defensa era consistent. Amb igualtat i sense definició, els dos equips signaven les taules i es repartien un punt amb el marcador a 0.

Alt Berguedà CCR 2 – 3 Castellgalí B

El joc arrencava a Bagà amb igualtat entre dos equips amb condicions semblants a la lliga. Amb decisió i dedicació, els nois de l’Alt Berguedà obrien el marcador a través de Dani Ortiz (16’) i arrencaven la temprança de la pista. Però això feia créixer als del Castellgalí, que amb dos gols seguits es posaven per davant (21’). Les bones sensacions entre les  files berguedanes no els deixaven desanimar-se, i aconseguien recuperar la igualtat just abans del descans mitjançant un gol de Sergi Artigas, que col·locava el 2 a 2 al lluminós.

El joc es reprenia amb la mateixa dinàmica, si bé els berguedans anaven guanyant cada vegada més el control de la pilota i arribaven en més ocasions que els rivals a l’àrea contraria. Però la falta d’encert de cara a rematar entre pals frustrava una vegada més la jornada als de l’Alt Berguedà, que no només eren incapaços de tornar a fer gol, sinó que veien ampliar per tercera vegada el marcador del Castellgalí. Sense més canvis al partit, el joc finalitzava amb derrota pels locals per un ajustat 2 a 3.

Castellgalí CF Tercera Catalana FS UE La Torre de Claramunt Capellades

Comentaris