Motor

Inici agredolç per Gerard Riu

Inici agredolç per Gerard Riu
Gerard Riu liderant el grup a Estoril. LAGLISSE ACADEMY

El cassarrenc, Gerard Riu, va iniciar la temporada 2018 el passat diumenge amb la primera la primera prova del Mundial Júnior de Moto3 a Estoril (Portugal).

El pilot de l’equip LaGlisse Academy va protagonitzar un bon inici de temporada amb bones sensacions tot i patir una caiguda que el va obligar a abandonar la carrera.

Gerard Riu, que sortia vuitè, va anar amb precaució a les primeres voltes ja que l’asfalt estava humit després de les pluges caigudes. Tot i això, va remuntar fins al grup capdavanter, on va arribar a pilotar en la cinquena posició amb molt bon ritme.

Desafortunadament, una caiguda sense conseqüències físiques a set voltes pel final,  va acabar amb la participació de Gerard Riu a la carrera. Tot i aquest abandonament, Riu tanca la primera carrera de la temporada amb molt bones sensacions, demostrant que pot està a les posicions capdavanteres.

La propera carrera del  Mundial Júnior de Moto3 tindrà lloc del 27 al 29 d’abril al Circuit Ricardo Tormo de Xest (Valencia).

#67 Gerard Riu 

“Fins al moment de la caiguda, ha estat un cap de setmana bastant positiu. A les primeres voltes de la carrera he anat amb precaució, però després he començat a remuntar  fins arribar al grup capdavanter. Anava còmode però ens hem començat a molestar amb els altres pilots i hem perdut una mica de temps. La pista estava una mica delicada, he comés un error i he caigut, però teníem la velocitat suficient com per estar al davant. Vull demanar disculpes a l’equip per no acabar la carrera, ja que han fet un gran treball. Hem confirmat que podem estar al davant i de ben segur que serà una bona temporada”.

FIM CEV Repsol Gerard Riu LaGlisse Academy MC Baix Berguedà Mundial Júnior Moto 3

Comentaris