Handbol

Sense oposició contra el líder (19-32)

Sense oposició contra el líder (19-32)
Joan Serarols finalitza una jugada per sobre del porter. ALEIX CAMPRUBÍ

No hi va haver color. El líder de la categoria, el Sant Joan Despí C, és clarament superior al Berga i, en bona mesura, a la resta de rivals de la lliga. Els locals van imprimir una defensa decent durant bona part del partit, però van estar espesos en atac, per la qual cosa va ser impossible tenir opcions en un partit que, a priori, ja era una quimera. Al final, tràmit de 19 a 32 i ara toca aprofitar la setmana de descans per afrontar el darrer tram de la temporada amb les millors condicions possibles.

Els visitants van fer bons els pronòstics ja des de l’inici, agafant una primera renda de 4 gols. L’equip de casa aguantava com podia amb una defensa irregular però, en general, que treballava i s’ajustava bé, però que es trobava amb molts problemes a l’hora d’atacar. L’equip intenta jugar amb un doble pivot al qual no treu prou suc, mentre el Sant Joan Despí segueix imposant la seva evident superioritat, amb gran encert, mentre el Berga segueix amb l’atac espès i errant alguna rematada clara, per arribar.

L’equip aconsegueix un parcial de 3 a 1 que els acosta al marcador a l’inici del segon temps, gràcies a una defensa més ajustada i contundent, i bones decisions en atac. Els visitants, però, recuperen i augmenten la diferència de seguida, sense posar-se nerviosos i amb pocs problemes, davant un Berga imprecís i sense confiança en el xut. Tot i això, els berguedans no es rendeixen i tiren d’embranzides d’orgull per evitar que el partit s’acabi abans d’hora. Però els minuts passen, la diferència és molt gran i el Sant Joan Despí segueix inspirat i molt encertat en atac. Els verd-i-vermells no abaixen els braços fins al definitiu 19 a 32.

A hores d’ara, el Berga és el 6è classificat, amb 24 punts, a 4 d’una 3a posició que donaria l’ascens, però amb un partit més. Superada la Setmana Santa, l’equip visitarà la pista del Tarragona HC, que és 9è amb 20 punts.

Nova reivindicació

Com ja va passar amb els primers empresonaments, l’Handbol Berga va tornar a demanar l’alliberament dels presos polítics catalans. Abans de l’inici del partit, tots els jugadors van mostrar una cartell en aquest sentit, i durant tot l’enfrontament al pavelló hi va haver una pancarta desplegada i els membres de l’equip van jugar lluint unes cintes grogues.

handbol

El post-partit: Handbol Berga 19 – Sant Joan Despí C 32

sebasexpositoretallSebastià Expósito Entrenador Handbol Berga

“Hem aguantat el que hem pogut. Davant teníem un equip molt jove, clarament superior. A la primera meitat, si haguéssim treballat millor el nostre atac, no hauríem arribat 9 a sota. A la segona part ells han jugat amb juvenils i nosaltres els hem aguantat una estona, però hi ha molta diferència entre els dos equips. La nostra lliga no és contra aquest rival, que és clarament superior al Castelldefels, que aquí li vam plantar cara. La nostra lliga, si és que ens queda alguna cosa de lliga, és contra els tercers i quarts, que tenen un nivell similar al nostre”.

pepfornellJosep Fornell Jugador Handbol Berga

“Hem jugat contra un rival molt bo, el líder, que lluita per pujar i que ha portat jugadors que estan a un altre nivell, que haurien de jugar a una altra lliga. Tot i això, nosaltres ho hem fet bé, sobretot en defensa. Aquesta no és la nostra lliga i ara hem de guanyar els que queden. M’he trobat molt bé, feia molt que no em trobava tan bé, portava una mala ratxa, i ara porto dos partits bons individualment”.

Resultats i pròxima jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Les imatges del partit

_DSC9997 _DSC9998 _DSC0001 _DSC0004 _DSC0006 _DSC0007 _DSC0016 _DSC0017 _DSC0027 _DSC0029 _DSC0030 _DSC0034 _DSC0035 _DSC0043 _DSC0045 _DSC0046 _DSC0049 _DSC0051 _DSC0053 _DSC0059 _DSC0060 _DSC0061 _DSC0062 _DSC0065 _DSC0066 _DSC0067 _DSC0068 _DSC0072 _DSC0076 _DSC0078 _DSC0079 _DSC0081 _DSC0082 _DSC0090 _DSC0095 _DSC0096 _DSC0100 _DSC0104 _DSC0105 _DSC0109 _DSC0110 _DSC0114 _DSC0116 _DSC0121

Berga Handbol handbol berga josep fornell pep fornell sebas sebastia exposito

Comentaris