Futbol Sala, Casserres Masculí

Fent gran la llegenda (6-4)

Fent gran la llegenda (6-4)
Celebració casserrenca del sisè gol. LÍDIA LÓPEZ

Tibant d’orgull per seguir lluint la banda del “mata-líder”. El PCImagine Casserres torna a fer palès que la Llangotera de Casserres és un dels fortins del Grup 2 de Divisió d’Honor i s’imposa al CEFS Santpedor, líder de la categoria, per 6 a 4 i amb remuntada inclosa. Els bagencs van caure en l’error de donar per morts als berguedans, que van brillar els darrers deu minuts de joc. Els nois del Casseres segueixen enganxats a la part alta de la classificació gràcies als tres punts sumats amb la victòria, ocupant la cinquena plaça amb 33 punts. La jornada vinent serà després de l’aturada per Setmana Santa, quan el conjunt berguedà es desplaçarà a Barcelona per enfrontar-se a l’Eixample Diferòptics, vuitens amb 26 punts.

Els nois del Santpedor saltaven a la pista fent una gran pressió sobre els locals, que restaven completament tancats a la seva pista els tres primers minuts de partit. Tot i la situació desfavorable, Robert era l’encarregat d’obrir el marcador (4’) aconseguint rematar al fons de la xarxa després d’evitar a dos defenses i al porter a l’àrea mateixa. L’avantatge al lluminós va ser un oasi enmig d’un període de domini visitant, que aviat recuperava la igualtat (7’) que gairebé truncava Eloi Carmona amb un xut que s’estampava al pal i que seguidament responien els del Bages amb el segon gol, col·locant-se per davant al marcador (11’). El Santpedor agafava confiança i, amb la sort de cara a l’hora de rematar a porta, encertava el tercer gol (14’). L’empenta dels visitants no encongia a un Casserres, que si bé més dispers, mantenia el ritme i aconseguia tornar a marcar després que Robert aconseguís fer entrar el rebot d’un xut de falta (17’) aturada pel porter arran de la línia de gol. No obstant això, al mateix servei de gol santpedorenc, els visitants feien el quart gol i col·locaven el 2 a 4 al lluminós amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, el joc presentava menys intensitat a causa de l’actitud conservadora i de gestionar l’avantatge del Santpedor. Els nois de Casserres tenien la possessió de la pilota però, tot i arribar a l’àrea, no aconseguia rematar a porta. Els minuts transcorrien amb la sensació de pausa impregnant el pavelló per complet, generant una situació de cara o creu: el primer equip que tornés a marcar, s’emportaria el punt de moral definitiu. I aquest va ser pels berguedans, que gràcies a un gol d’Isaac Cabana (32’) feia reviure el partit. La balança es tombava a favor d’un Casserres amb les idees clares i decidit, que aviat tornava a igualar el partit a través d’Eloi Carmona (33’). El joc en reserva del Santpedor li passava factura, que ja es mostrava incapaç de reaccionar davant uns locals llançats i la grada més viva que mai en tota la tarda. Amb tot a favor, Eloi Carmona aconseguia el seu segon gol i tornava a posar per davant a l’equip berguedà (34’), donant fe de la seva actitud titànica: el Casserres havia girat el marcador en només tres minuts.

El Santpedor es mostrava nerviós, no trobava forat per reenganxar-se a la lluita pel partit i va començar a carregar-se de faltes, amb dues targetes grogues incloses. I precisament va ser un llançament de falta arran de l’àrea visitant el quin va acabar de sentenciar el partit, amb un gran gol d’Isaac Cabana (37’) que va encertar directe per l’escaire i col·locava el 6 a 4 definitiu. La darrera acció del partit, però, va ser pels visitants, que com a la primera meitat els berguedans, xocava al pal i no permetia fer perillar la victòria als locals.

Sergio FloresSergio Flores Jugador del PCImagine Casserres

“La nostra primera part ha estat fluixeta. Hem sortit a veure-les venir i han fet el que han volgut, a la vegada que no hem tingut sort de cara porteria, amb dos gols de rebot i un pal. Però a la segona ja hem sortit un pas endavant i ha estat marcada per la nostra superioritat, mentre que han estat ells els que han tingut mala sort per marcar i també han tingut un pal que no ha volgut entrat. A casa sempre tenim el punt de moral a favor nostre i sobretot quan es tracta dels equips del capdavant, per això ens hem guanyat el nom de mata-líders.”

Divisió Honor FS Santpedor Sergio Flores

Comentaris