CE Puig-reig, UE Avià B

Avià B – Puig-Reig (17:00): No només hi ha l’honor en joc

Avià B – Puig-Reig (17:00): No només hi ha l’honor en joc
El partit d'anada va acabar amb victòria de l'Avià B. MARC CANTURRI

L’Avià B rep el Puig-Reig aquesta tarda, a les 17:00 hores, al Municipal Alfons Gonfaus. Els dos equips arriben al derbi berguedà amb l’obligació de guanyar per a poder lluitar pels seus objectius. Es preveu un partit molt igualat i disputat, tal i com va ser al partit d’anada, quan el filial avianès es va imposar per 0-1.

El conjunt entrenat per Xavi Ortega arriba més necessitat que mai, amb set derrotes consecutives i la zona de descens a només un punt. Si bé és cert que els últims partits s’ha vist una millor imatge, la realitat és que aquesta millora no s’ha traduit amb punts i la urgència cada cop és més gran. La notícia positiva és que, per a aquest partit, l’Avià B podrà comptar amb jugadors com Eloi o Eudald, que han jugat habitualment amb el primer equip, i que avui intentaran donar un cop de mà als seus companys per a endur-se un partit molt important.

El Puig-Reig, per la seva part, arriba en una situació completament diferent a la del seu rival, ja que ha guanyat els dos últims partits disputats, i porta tot el 2018 jugant a un nivell molt alt. Amb l’arribada de Martí Casafont a la banqueta, el conjunt purretxenc ha donat un salt com a equip, i no només tenen molt clar com jugar ofensivament, sino que també s’han convertit en un dels millors equips de la lliga defensivament gràcies al seu ordre tàctic. Queda per veure si avui decideixen intentar dominar el joc o si, pel contrari, donen la batuta del partit al rival i intenten crear perill a través de perilloses transicions ofensives, com han fet aquests últims partits.

Si la pluja ho permet, aquesta tarda veurem un partit vibrant, amb dos equips que buscaran la victòria per sobre de tot, i on l’intensitat i la passió no faltaran.

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris

Notícies relacionades