Berga, Vòlei

Gran remuntada a domicili (2-3)

Gran remuntada a domicili (2-3)
El Berga busca rematar una jugada en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha fet un pas més en la seva trajectòria aquest cap de setmana, després d’aixecar un 2 a 0 advers. L’equip va acabar guanyant per 2 a 3 als Spiking Neurons de Barcelona (25-21/25-16/17-25/20-25/11-15).

L’equip va començar el duel molt fred, mancat de tècnica i sense portar el ritme del partit, encaixant així dos sets perduts consecutius, per 25 a 21 i 25 a 16. A l’equador del tercer l’equip reacciona i porta el partit on vol, per acabar guanyant el set i donant esperança, per 17 a 25. Amb el canvi d’actitud l’equip va de menys a més i aconsegueix empatar el partit amb un 20 a 25, fins a acabar emportant-se la victòria en el darrer per 11 a 15.

La victòria deixa a l’equip a la 4a posició, amb 2 victòries i 2 derrotes, precisament després de superar als Spiking Neurons. La setmana vinent els berguedans rebran a l’Igualada, que és cuer de la categoria, amb cap victòria.

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup C de la Segona fase de la Lliga Veterans

ceb

aaImatges del partit. TONI MALÉ

Berga CEB ceb volei CEB Vòlei Berga vòlei vòlei berga

Comentaris