Orientació

La selecció catalana d’orientació convoca 4 membres del COB per a la prova de relleus més important del món

La selecció catalana d’orientació convoca 4 membres del COB per a la prova de relleus més important del món

Quatre membres del Club Orientació Berguedà (COB) han estat escollits per formar part de la Selecció Catalana Absoluta al Jukola 2018 de Finlàndia, la prova d’orientació per relleus més important del món. Els berguedans escollits són Pol Ràfols, Pau Llorens, Ampa Gil i Lleí Viles. El Jukola 2018 es disputarà els dies 16 i 17 de juny.

Tots quatre han aconseguit entrar a la selecció gràcies als bons resultats obtinguts en les dues proves puntuables celebrades a Larzac (França), els dies 3 i 4 de març, i després d’haver finalitzat el procés per escollir els integrants.

Pol Ràfols, Pau Llorens i Lleí Viles formaran part de l’equip masculí, juntament amb Eloi Martí, Lluís Bedós i Marc Serrallonga. En el femení, Ampa Gil formarà equip amb Marta Sànchez, Anna Serrallonga i Mar Serrallonga.

Club Orientació Berguedà cob Finlàndia Jukola

Comentaris