Muntanya

Una jornada d’entrenaments i xerrades de trail per consolidar el Berguedà com un pol turístic esportiu

Una jornada d’entrenaments i xerrades de trail per consolidar el Berguedà com un pol turístic esportiu

Guardiola de Berguedà acull el proper 24 de març la segona edició del Training Camp Berguedà, organitzat pel Consell Comarcal del Berguedà i el corredor de muntanya avianès Pau Bartoló. La iniciativa consisteix en un entrenament matinal guiat pel mateix Bartoló, i amb la col·laboració dels atletes d’elit Clàudia Sabata i Biel Ràfols.

A la tarda, es faran diverses xerrades tècniques obertes a tothom. L’objectiu és consolidar el Berguedà com a destinació turística esportiva en Esports al Medi natural i, especialment, en el trail. De fet, la primera edició del Training Camp ja va servir per començar a crear contingut per vendre el que serà l’Estació de Trail del Berguedà al seu públic objectiu. La iniciativa, que englobarà els municipis de la Pobla, Guardiola de Berguedà, Bagà i Sant Julià de Cerdanyola i consisteix en un circuit homologat i preparat per córrer per camins de muntanya, amb senyalització específica i serveis com dutxes i taquilles per als usuaris, fa mesos que s’està cuinant amb l’objectiu de convertir la comarca en un pol del trail. El Training Camp Berguedà va exactament en la mateixa línia.

De moment, s’han obert les inscripcions al web de l’esdeveniment. El preu són 5 euros i inclou participació al Training Camp, l’assegurança, l’avituallament, el servei de dutxes i el dinar.

Biel Ràfols clàudia sabata Consell Comarcal del Berguedà Pau Bartoló Training Camp Berguedà

Comentaris