Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Sense encert a porta (6-3)

Sense encert a porta (6-3)
Secció de Futbol Sala de l'Alt Berguedà

Cap de setmana amb activitat per només un dels representants berguedans a Tercera Catalana. Els nois de l’Alt Berguedà s’han vist superats pel Can Tito Vilanova del Camí B per 6 a 3, en un partit novament marcat per la falta d’encert de cara a porteria i la limitada plantilla disponible. Els de Bagà continuen tancant la classificació del grup amb 7 punts sumats. Per la seva banda, el Puig-reig es manté dins de les posicions d’ascens tot i haver descansat aquesta jornada. L’empat entre l’Oló i el Daina Isard, la derrota del Santpedor i el descans del Montbui estreny la lluita al capdamunt de la taula que encapçalen els darrers amb 34 punts i tanca l’Òdena, sisè amb 25 punts. D’entre aquests sis equips, només els quatre primers pujaran la temporada vinent a Segona Catalana, entre els quals es troben ara mateix els berguedans, quarts amb 27 punts.

La jornada vinent els dos conjunts de la comarca jugaran a casa. Serà dissabte 24 a la tarda, quan els de l’Alt Berguedà rebran al Castellgalí B, rival directe del capdavall de la taula; i La Torre de Claramunt – Capellades B, vuitens classificats, visitaran el pavelló municipal de Puig-reig.

Can Tito Vilanova del Camí B 6 – 3 Alt Berguedà CCR

Els berguedans es plantaven a Vilanova del Camí amb la necessitat de jugar en reserva, pel limitat nombre de canvis a la banqueta. Amb el factor pista i el control de la pilota, els locals no trigaven gaire a rematar amb èxit a porta, col·locant el 2 a 0 al marcador al minut 13 de joc. Però un Alt Berguedà centrat i seriós, feia el cor fort per no enterrar tan aviat les seves opcions. Així, aconseguien recuperar la igualtat al lluminós gràcies a dos gols seguits de Marc Fernández i Miguel Moreno. No obstant això, el descans arribaria amb avantatge de 3 a 2 pels de Vilanova, que feien un gol just abans de finalitzar la primera part.

El joc es reprenia amb igualtat entre els conjunts, que es repartien la possessió i les ocasions. No era fins al minut 38 que un xut es tornava a colar a la xarxa berguedana i, al cap de dos minuts, un més. Les dificultats no enfonsaven a uns visitants que altra vegada ressorgien i feien el tercer gol com a resposta immediata al cinquè del Vilanova, obra novament de Moreno. Els de l’Alt Berguedà van comptar amb bones oportunitats fins al final del partit, però el poc encert de cara a porteria impossibilitava la remuntada, que s’anava apagant amb el pas dels minuts fins a la sentència dels locals, que feien el 6 a 3 definitiu a pocs segons per la botzina final.

Can Tito Vilanova Camí B Tercera Catalana FS

Comentaris