Futbol Sala, Casserres Femení

Espantant els fantasmes (2-1)

Espantant els fantasmes (2-1)
Jeni Serralvo va obrir el marcador al partit. LÍDIA LÓPEZ

Torna l’estabilitat. El Molles Malé Casserres aconsegueix sumar per quarta setmana consecutiva, la millor ratxa aquesta temporada, després de guanyar a L’Alzina AE per un ajustat 2 a 1. La victòria va estar marcada per la polèmica, amb un final agitat per culpa d’un equip incapaç d’acceptar que un conjunt amb pitjors resultats aquesta temporada, s’imposés. La lliga de futbol sala s’aturarà una setmana i es reprendrà el cap de setmana del 24, amb una cita complicada per les berguedanes, que es desplaçaran a la pista del AEE Institut Montserrat, quartes classificades amb 40 punts i que es van imposar per 5 a 7 al partit d’anada.

El joc començava amb dos equips limitats: les locals només comptaven amb dos canvis provinents de l’equip juvenil i sense portera, posició que va adoptar Gemma Baraldés; i les visitants eren les cinc jugadores justes. Inicialment, les noies de L’Alzina es van quedar amb la possessió de la pilota, si bé de mica en mica les casserrenques van anar incrementant la pressió sobre les rivals, que també estaven obligades a reservar forces per resistir el ritme del partit i no desgastar-se en excés. Les berguedanes dominaven i arribaven a la porteria visitant creant ocasions que, o bé refusava la portera o bé no arribaven a materialitzar correctament. A la vegada, les barcelonines també aconseguien executar arribades de perill a l’àrea local que no gaudien de sort de cara porteria. No seria fins a la recta final del primer període que es va obrir el marcador, quan Jeni Serralvo feia un xut ras des de fora l’àrea que es colava dins la xarxa i col·locava l’1 a 0 amb el qual s’arribava al descans.

La segona part va ser similar a la primera, amb possessió i control del joc de les berguedanes sobre unes visitants cada cop més esgotades que reservaven ànims pel desenllaç d’un ajustat joc. Les de Casserres es movien amb comoditat per la pista i generaven nombroses aproximacions de perill, però la manca d’encert no les deixava agafar aire al marcador fins que, una jugada arrencada entre Clàudia Boixader i Jeni Serralvo en sorgia una ocasió d’or que Cris Rial no desaprofitava i transformava en el segon gol local. L’augment de la diferència al lluminós va donar marge a la tranquil·litat per les casserrenques, que tot i mantenir el domini, no exercia tanta pressió sobre les de L’Alzina. Al minut 32, però, un error en defensa facilitava el gol visitant i tornava a donar vida i intensitat al partit.

Els minuts passaven sense canvis al marcador per a desesperació de les barcelonines, incapaces d’acceptar la derrota com a resultat. Una picabaralla per la pilota entre Serralvo i una de les jugadores visitant es va traslladar al final del partit, quan l’entrenador visitant va adreçar-se amb amenaces i faltes de respecte a la jugadora gironellenca, a la quina retenia agafada del braç. El lamentable succés no va evitar que la victòria es quedés a casa amb l’ajustat 2 a 1 al marcador i tres punts que fan escalar una posició més a la taula a les berguedanes, que ara són novenes amb 22 punts.

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Molles Malé Casserres

“Necessitàvem entrar en aquesta dinàmica de guanyar partits i puntuar per guanyar confiança. Els entrenaments comencen a tenir efecte i estem totes més motivades. Elles han sigut unes rivals dures, molt amunt a la classificació i, tot i que anaven justes, ens ha sigut difícil guanyar-les tot i haver dominat al llarg del partit. És una veritable llàstima els moments lamentables al final del partit, però forma part del futbol també i el que passa a la pista s’ha de quedar allà. Nosaltres seguirem igual, mantenint la bona feina, per afrontar el que queda de temporada.”

Alzina AE Jeni Serralvo Primera Catalana FS

Comentaris