UE Avià

Sentenciats (7-0)

Sentenciats (7-0)

Era un partit decisiu. S’ha acabat el Tourmalet i després de moltes setmanes l’Avià s’enfrontava a un rival de la seva lliga: la Sabadellenca. El precedent no era bo: a la primera volta, 1 a 5 a l’Alfons Gonfaus. El desenllaç seria encara pitjor: 7 a 0 incontestable que deixa l’equip encara més tocat anímicament i obliga els homes de Joan Flores a guanyar pràcticament els deu partits que queden per optar a la salvació. A falta de deu jornades, l’equip només suma 13 punts i encara és a 27 de la xifra dels 40, que sobre el paper podria suposar la permanència a la categoria un any més.

L’Avià va arribar al camp de la Sabadellenca sota mínims: només 11 jugadors del primer equip -dos dels quals, porters- i quatre juvenils per completar la convocatòria. Malgrat tot, el partit va començar bastant igualat i, de fet, així va ser fins passat el minut 20 de partit. Des de llavors, els gols van començar a caure com xurros i no van parar de fer-ho fins el xiulet final.

D’entrada, la Sabadellenca es va avançar amb un gol de penal. A la jugada següent, l’àrbitre, però, no va seguir el mateix criteri en una jugada pràcticament calcada a l’altra àrea. I ja ho diuen: el millor moment per matar el rival és just després de fer-li el primer gol. Així va ser: els locals es van avançar al minut 22 i van fer el segon gol al 24. Sigui com sigui, la diferència encara no era prou ampla com perquè els vallesans abaixessin el pistó, i l’Avià va seguir lluitant per fer el gol que el tornés a posar dins el partit. No hi va haver manera i els locals van fer el tercer just abans del descans. Gol antològic.

A la represa, l’Avià va sortir convençut que l’única manera de donar guerra era marcant el 3 a 1 en els primers compassos de segon temps. Sobre el camp, va passar tot el contrari: els avianesos van prendre més riscos i al minut 50 la Sabadellenca va fer el quart. A partir d’aquí els avianesos van començar a tirar la tovallola. En els quaranta minuts que restaven van caure tres gols més. Tots dos equips s’hi jugaven molt i la Sabadellenca, veient que les coses li sortien, no va afluixar per acabar d’ensorrar qualsevol ànim de remuntada de l’Avià.

El post-partit: Sabadellenca 7 Avià 0

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

Quan has de lluitar contra tot és molt complicat. Hem de lluitar contra el rival, contra els àrbitres i contra nosaltres mateixos. És difícil trobar l’estabilitat quan cada setmana has de fer 4 o 5 canvis a l’onze inicial. Aquest cop vaig haver de completar convocatòria amb quatre juvenils. No vull que semblin excuses, però anem massa forçats i això ho dificulta tot encara més. Quan hem tingut tots els jugadors disponibles, hem estat competitius. Ara és bastant complicat salvar la categoria, pràcticament hauríem de guanyar tots els partits que queden. Ara bé, la nostra idea segueix sent la mateixa: anirem a buscar tots els partits que vinguin. Hem de fer que la gent que vingui al camp vegi que fem tot el que està a les nostres mans.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Joan Flores Sabadellenca Segona Catalana

Comentaris