General, CE Puig-reig, UE Avià B

Així és impossible

Així és impossible
Marc Busquets veu la targeta groga en una acció molt protestada. AITOR CASAFONT

Quan estàs en dinàmica negativa, tot surt malament i és molt complicat canviar la situació. Aquesta regla s’aplica per a l’Avià B, que tot i que porta dues jornades jugant a un bon nivell, no està tenint la sort de cara i no aconsegueix revertir la situació. La setmana passada va ser la mala sort i aquesta setmana han sigut les decisions arbitrals.

El Puig-Reig, per la seva part, segueix amb molt bones sensacions, fent partits molt seriosos i mantenint una línia de treball que els ha de permetre lluitar per la vuitena posició.

Avià B 2 Pirinaica 5

Resultat molt enganyós i dur pels integrants de l’Avià B, que van acabar perdent la paciència amb un àrbitre amb massa afany de protagonisme. Si bé és cert que el conjunt local va encaixar un gol als primers minuts de joc, per segona jornada consecutiva van sortir al camp amb molta intensitat. El filial avianès buscava crear perill amb pilotes llargues que els centrals visitants rebutjaven sense complicacions. Tot i això, Kevin Coletas va disposar de tres ocasions molt clares per a marcar gol. Finalment, seria la Pirinaica qui tornaria a marcar aprofitant la segona ocasió que tenien, aquest cop a través d’un gran xut des de fora l’àrea. Quan faltava un minut pel descans, i després de desaprofitar diverses ocasions, Kevin retallaria distàncies després de culminar la primera jugada en la que els avianesos van sortir jugant la pilota des de darrere.

La segona part començaria igual que acabaria la primera, i Tini empataria al minut 46 rematant de cap una magnífica centrada d’Eric Lozano. L’Avià B anava més convençut que mai a per la victòria, però dues accions desafortunades canviarien el partit per complet. Corria el minut 61 quan Marc Busquets va anar a disputar una pilota elevada amb el cap, mentre que el jugador de la Pirinaica va decidir anar amb el peu. El xoc va ser molt fort, i Busi hauria d’abandonar el terreny de joc amb una fractura nasal. L’àrbitre, que va amenaçar amb suspendre el partit per les protestes del públic, només va ensenyar targeta groga al jugador visitant.

Els jugadors locals, encara atordits perquè el seu company havia d’anar a l’hospital, van veure com tres minuts després els hi marcarien un gol en clar fora de joc, decisió que costaria una primera targeta groga a Xavi Ortega, entrenador del filial avianès. Cinc minuts després, i en una altra jugada polèmica, la Pirinaica marcaria el 2-4 de cap i l’àrbitre, més preocupat pel públic que pel partit, expulsava a Ortega. I, com si no s’hagués lluït suficient, dos minuts després expulsaria a Albert Freixas, segon entrenador local, i donaria per legal un altre gol amb claríssim fora de joc al minut 80. El partit acabaria amb l’àrbitre repartint vàries targetes als jugadors locals, que no es creien el que estaven veient, i ensenyant només targeta groga a un jugador visitant per fer una entrada molt dura sobre Roger. És complicat entendre com un àrbitre pot escalfar tant l’ambient en un partit en el que tant l’Avià B com la Pirinaica van tenir un comportament exemplar.

Fitxa del partit

Fruitosenc 0 Puig-Reig 1

Després de perdre dos partits seguits tot i jugar a un gran nivell, el Puig-Reig es va retrobar amb la victòria al camp del Fruitosenc. La primera part va ser lenta i va tenir poca història, els visitants es van encomanar del joc lent i sense ritme dels locals, i el partit es va desenvolupar majoritàriament al mig del camp i van haver-hi moltes interrupcions. Els primers 45 minuts el Puig-Reig només va crear perill amb algunes incorporacions de Jaume Moratonas des del lateral dret i el Fruitosenc només va tenir un u contra u, però el jugador local va intentar una vaselina que va marxar per sobre la porteria.

A la mitja part el cos tècnic berguedà, amb Martí Casafont al capdavant, va decidir fer tres canvis per donar un altre ritme al partit. Encara que el Fruitosenc seguia jugant amb duresa i interrompent molt el joc, els berguedans van començar a disposar de més ocasions. Finalment el premi arribaria al minut 69, quan Gerard Rodríguez marcaria gràcies a la mateixa jugada d’estrategia que la setmana passada ja els va donar un gol contra el Can Parellada. A partir del gol, el Puig-Reig va endarrerir línies i va intentar fer mal sortint al contraatac, i la decisió els va sortir bé ja que el Fruitosenc només va crear una ocasió de perill, que Oriol Pons va rebutjar amb molta seguretat. Victòria molt important gràcies a un partit molt seriós per part del conjunt berguedà, que va aconseguir tres punts molt importants contra un rival molt dur en un camp molt complicat.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris