Futbol, CE Berga

Partit de tràmit per eixamplar la ratxa (0-3)

Partit de tràmit per eixamplar la ratxa (0-3)
Joan Noguera celebra un gol en un partit a casa aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Pacient i tranquil, el Berga no ha hagut de patir per derrotar el cuer de la categoria. Els de Joan Prat han encarrilat el partit amb tres gols en un quart d’hora contra el Bellavista Milan, en els primers compassos de la segona meitat. El 0 a 3 ha servit perquè els berguedans pugin fins a la 8a plaça de la taula, i cada cop estiguin més a prop de l’objectiu primordial: la salvació.

El duel ha estat dominat pel Berga en la seva totalitat. Els visitants han tingut múltiples ocasions per posar-se per davant en el primer temps, però la falta d’encert no ho ha permès. A més, l’àrbitre ha anul·lat un gol per un fora de joc dubtós. Els locals n’han tingut una de clara, l’única que han aconseguit en tot el partit, però no ha acabat en gol. D’aquesta manera, s’arribava amb empat sense gols al descans.

A la segona meitat el col·legiat també ha xiulat un fora de joc discutible, que hauria suposat el 0 a 1. Ja en els primers compassos, però, l’equip ha encarrilat el partit. Primer, amb un gol de Joan Noguera, a través d’una falta indirecta a l’àrea (53′). Poc després, el Berga ha matat el partit amb una rematada d’Agustí Casanovas a la frontal de l’àrea (58′), i una vaselina de Noguera (69′), després d’una passada a l’espai de Codina, ha acabat d’esborrar qualsevol opció pel Bellavista. A partir d’aquí, el Berga ha seguit dominant el partit i jugant amb el resultat, fins al xiulet final.

Amb la victòria els blanc-i-vermells ja sumen 36 punts aquesta campanya, que els seveixen per pujar fins a la 8a posició de la taula. Els de la capital rebran al Sallent la setmana vinent, que arribarà com a 10è classificat, amb 32 punts.

El post-partit: Club Bellavista Milán 0 – CE Berga 3

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Ha sigut un partit de tràmit, tothom fa els 3 punts aquí i també els havíem de fer nosaltres, però a vegades es complica. Ha sigut un partit fàcil. Ens hauria agradat anar a la mitja part per davant, però hem hagut de jugar amb paciència. Hem tingut més ocasions que normalment, i per tant més marge d’error. El rival ha aguantat, però els partits es decideixen a la segona part, i amb el 0 a 2 s’ha acabat el partit, no tenien res a fer”.

“Els punts ens col·loquen en una bona zona, gràcies a la bona ratxa. Tenim el gol average favorable, portem molt pocs gols en contra i cada vegada més a favor. Hem de mirar de seguir sumant i arribar primer a l’objectiu, que és salvar la categoria. A partir d’aquí intentarem millorar, ja sigui amb la 6a plaça de l’any passat o més amunt. Estem de pujada, recollint els fruits que no vam recollir al principi. És positiu, ja que és millor anar de menys a més que no al revés, com els passa a molts equips de la zona mitjana. La lliga no és un esprint, és una marató”.

 retallnogueraJoan Noguera Jugador CE Berga

“Sabíem que era un partit important i havíem de guanyar sí o sí. No anàvem refiats perquè fos l’últim amb 2 punts. Hem sortit bé, concentrats i pressionant a dalt, tenint moltes ocasions, però sense ficar-ne cap. El més lògic és que haguéssim arribat al descans amb un avantatge clar, però per una cosa o altra no entraven. En comptes de posar-nos nerviosos hem sabut mantenir la calma, picar pedra i obrir la llauna. No hi ha hagut més història. Estic content pels dos gols, he tingut la sort d’obrir la llauna, que era important, ja que si no haurien passat els minuts i haurien arribat els nervis. Estic content per seguir ajudant a l’equip per mirar amunt, ja que se’ns posa prou bé la classificació. Mires avall perquè no tenim els punts de seguretat, però en tenim prou per mirar posicions més còmodes i al final de temporada lluitar per l’objectiu”.

Fitxa del partit

Resultats del Grup 4 de Segona catalana

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Futbol Joan Noguera Joan Prat Segona Catalana

Comentaris