Futbol Sala, Casserres Masculí

El joc dels disbarats (9-1)

El joc dels disbarats (9-1)
Isaac Cabana i Sergi Flores en una acció defensiva ahir a la tarda. LÍDIA LÓPEZ

Desfeta casserrenca a l’Hospitalet de Llobregat. El PCImagine Casserers surt escaldat de la pista de l’Alheñà, on ha estat golejat per 9 a 1. El conjunt s’ha venjat així del resultat de l’anada i es proclama vencedor gràcies al gol average. La propera jornada de lliga els berguedans tenen una important cita a Casserres, moment que rebran al líder del grup, el CEFS Santpedor. El conjunt bagenc suma 41 punts i té un matalàs de 10 respecte del segon classificat, mentre que els berguedans en sumen 30 i, que a falta de partits pendents d’alguns rivals directes, és quart a la taula.

Els nois de l’Alheñà no perdien el temps, i obrien el marcador a la primera aproximació a l’àrea casserrenca, amb escassos segons de joc transcorreguts. Lluny de centrar-se, els berguedans arrencaven el partit irreconeixibles: espessos, sense ritme i incapaços de trobar-se entre ells. Els locals dominaven i atropellaven sense miraments als berguedans, que amb prou feines podien passar de mitja pista abans de perdre la pilota. Els de l’Hospitalet posaven el 4 a 0 amb gols als minuts 7, 12 i 15 amb ajuda involuntària en dos d’ells de Xavi Sala de cap i Eloi Carmona amb el pit. Els casserrencs esperaven tancar una meitat d’espant per intentar remuntar el partit a la segona part, però els locals tenien una darrera sorpresa reservada pels visitants, i als darrers segons de període el porter feia un golàs de porta a porta marcant una parabòlica perfecta que es colava a la porteria i deixava el marcador al 5 a 0 pel descans.

La represa era complicada, però els berguedans sortien amb ganes de donar una millor imatge i posar pressió als de l’Alheñà. El Casserres semblava tocar millor l’esfèric i aconseguia penetrar a l’àrea local amb perill, xutant a porta sense sort i encastant la pilota al pal en dues ocasions seguides. No obstant això, abans que els visitants poguessin fer-se esperances, els locals feien el sisè gol de la tarda i tornaven a enfonsar al Casserres, que ja veia definitivament perdut el partit. Altra vegada, els de l’Hospitalet arrasaven l’àrea berguedana situant al marcador el 9 a 0 abans de la meitat del període, també amb participació accidental mitjançant el taló de Sergio Flores en un d’ells. Els nois del Casserres van aconseguir revifar els deu últims minuts de joc, mostrant-se més endreçat i combatiu, a la vegada que es mostrava més ferm en defensa. A la recta final del partit, Isaac Cabana feia un gol que maquillava lleugerament el resultat d’una tarda negra pel conjunt blau i blanc.

Albert MolinaAlbert Molina Entrenador del PCImagine Casserres

“Hem començat molt malament, al llarg de la primera part no fèiem dos passos seguits i el desastre ha estat més per errades nostres que per encert d’ells. A la segona part podríem haver entrat una mica al partit però, després de dos pals seguits nostres, el seu sisè gol ens ha acabat de matar. Crec que avui hem notat la falta d’entrenament, perquè últimament som poca gent i en aquesta categoria ho és tot: si ens falla el físic, estem acabats. El punt positiu d’avui és que almenys per orgull hem aguantat bé els últims deu minuts i no ens han fet més gols, perquè si haguessin pogut, ens n’haurien fet vint. En definitiva, el nostre objectiu és salvar la categoria i intentarem aconseguir-ho assegurant alguna victòria a casa i anar passant com es pugui a fora.”

Albert Molina Alheña Divisió Honor FS

Comentaris