Vòlei

Un CV Gironella més erràtic de l’habitual supera els nervis i segueix invicte (3-1)

Un CV Gironella més erràtic de l’habitual supera els nervis i segueix invicte (3-1)

Fins ara no havien perdut ni un sol set. Que aquest dissabte deixessin escapar el primer és símptoma que no va ser un xoc tan plàcid com els anteriors. El Club Vòlei Gironella es va enfrontar aquest cap de setmana passat al CV Sant Boi B i, tot i la sotragada d’un tercer set que va acabar perdent, l’equip es va refer i es va endur el partit sense problemes. 3 a 1 per seguir invictes: 25-17, 25-13, 24-26 i 25-15.

El Sant Boi va plantar cara des de l’inici i això, sumat a un Gironella més erràtic que habitualment, va cuinar un partit més igualat del que es podia preveure. Sigui com sigui, els locals van saber superar els nervis inicials per endur-se el primer set sense massa problemes (25-17) i el segon de manera bastant plàcida (25-13).

Al tercer, en canvi, els nervis van tornar a contagiar el bàndol gironellenc. La falta de comunicació i una ratxa molt bona del Sant Boi van fer que el marcador anés molt igualat fins a final de set, i es va acabar decantant cap als santboians (24-26).

Finalment, al quart set, i amb la batzegada del tercer encara en la retina, el Gironella va treure’s els nervis de sobre, va procurar jugar fàcil i millorar en la comunicació i es va endur el joc sense massa problemes (21-15).

El proper partit hauria de ser el proper diumenge, 11 de març, a casa el lider, el CV Begues. Tot i això, tots dos equips hauran de buscar un altre dia per jugar-lo per manca d’efectius.

Resultats, classificació i propera jornada

gironella-volei-2

cv gironella CV Sant Boi B

Comentaris

  • josefa carreras

    lo de maqui al sr marceli Massana es conya no?.
    se que molta gent amb criticara pero jo els i recomanor llegirse la seva biografia dictada epr ell mateix i treuren clonclosions .