Patins

El Club Patí Berguedà comença temporada amb dues victòries individuals

El Club Patí Berguedà comença temporada amb dues victòries individuals

Comencen amb bon peu. Les noies del Club Patí Berguedà han estrenat temporada aquest cap de setmana, i ho han fet sembrant grans resultats. La primera fase comarcal del Consell Esportiu d’Osona –que és on competeixen les berguedanes per falta d’equips al Berguedà- es va celebrar a Vic diumenge passat, dia 4 de març.

Hi van participar 8 noies del Club Patí Berguedà: dues van competir en categoria Aleví B i sis ho van fer a Benjamí A. En la categoria alevina, Ïa Boixader va endur-se la victòria individual i Jana Costa va ser quarta. En Benjamí B, Angy González va ser la millor. També cal destacar la quarta posició d’Abril Payan, la 12a de Júlia Sabaté, la 15a de Laia Sancliments, la 16a d’Arianna Amills i la 21a de Naroa Flores.

A banda, en la primera fase, els jutges de la competició decideixen si les patinadores assoleixen el nivell i, per tant, aproven, o bé si no l’assoleixen, i suspenen. En el cas de les representants del Club Patí Berguedà, van aprovar totes vuit.

Les vuit participants berguedanes de la primera fase són només una part de totes les patinadores del club, que té 35. La resta participaran en la segona fase, prevista pel 13 de maig a Vic.

Club Patí Berguedà patinatge

Comentaris