General

Derrota d’un Bàsquet Berga irregular i dominat (69-65)

Derrota d’un Bàsquet Berga irregular i dominat (69-65)
Oriol Tintó busca recuperar una pilota, en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga segueix immers en una dinàmica perillosa, marcada per la gran irregularitat de l’equip, tant al llarg dels partits com a cada enfrontament diferent. L’equip va caure el passat cap de setmana a la pista del CB Artés B, per 69 a 65, incapaç de dominar el partit com volia.

El Beep surt desconnectat a l’inici, posant-se 9 a sota des de bon inici, per acabar 21 a 17 el primer temps. En el segon l’equip reacciona i aconsegueix posar-se 8 punts davant, gràcies a l’atac fluid i l’encert de triples. Tot i això, algunes errades defensives deixen al Berga tan sols 2 punts amunt al descans, 36 a 38.

L’equip no utilitza l’inici de la segona part com a punt d’inflexió en positiu. L’equip berguedà torna a fallar, anotant poc i arribant a situar-se 14 per sota. Una antiesportiva i algunes faltes discutibles van deixar al Berga 10 punts per sota a l’inici del darrer parcial, 57 a 47. No obstant això, els de negre aconsegueixen remuntar i situar-se a 1 punt al final, però perden una pilota i concedeixen un 2+1 i un triple alliberat a l’Artés, deixant en definitiu 69 a 65.

El Berga cau fins a la 10a plaça amb 10 victòries per 9 derrotes, i un partit pendent. Ara més que mai, l’equip vol aconseguir la victòria en la visita del CB Cerdanyola B, que és el 3r classificat, amb 15 victòries i tan sols 5 derrotes.

El post-partit: CB Artés B 69 – Bàsquet Berga 65

borrellasretallMarc Borrellas Jugador Bàsquet Berga

“La faceta defensiva va ser bastant correcta, vam concedir poques oportunitats. Ofensivament, quan vam atacar de forma fluida ens va ser més fàcil, mentre que en estàtic ens va costar més. Ens adaptem al joc que vol portar l’altre equip, i no som capaços d’imposar el nostre estil. El partit no deixa de reflectir el problema del llarg de la temporada, no podem tenir aquestes desconnexions, i menys a domicili, on és tan difícil guanyar. No crec que ningú quedés content d’aquest partit, no és el meu cas. Hem de tenir clar que tots hem d’aportar més, ja que la manera de guanyar és en l’àmbit col·lectiu. En el meu cas, he de millorar la faceta ofensiva. Estem amb ganes de revertir la situació aquest diumenge”.

Acta el partit

Resultats, classificació i propera jornada

Comentaris