Atletisme

L’equip femení del JAB buscarà a Gijón convertir-se en un dels 20 millors clubs d’Espanya de cros curt

L’equip femení del JAB buscarà a Gijón convertir-se en un dels 20 millors clubs d’Espanya de cros curt

L’equip femení del JAB Berga és un dels 43 clubs que disputaran el campionat d’Espanya de cros curt per clubs a Gijón aquest diumenge, 25 de febrer. El JAB es va classificar per la cita a mitjans de gener, aconseguint la quarta posició al campionat català de la modalitat, a Sabadell.

Serà la tercera vegada que les noies del JAB disputen la fase final del campionat estatal de cros per clubs. L’objectiu és clar: entrar al TOP-20, és a dir, classificar-se entre els 20 millors equips de la competició. L’any passat el combinat berguedà va acabar en 26è lloc.

Per a aquesta edició, les components de l’equip femení són Núria Cascante, Txell Calduch, Vanesa Chirveches, Anna Garcia, Ester Reguant i Lídia Pons. L’entrenador i delegat de l’equip, Alfonso López, acompanyarà l’expedició.

Diumenge, la  prova, tant en categoria femenina com la masculina, serà retransmesa en directe pel canal de televisió Teledeporte de RTVE. La prova femenina és a les 12:30 hores.

espanya cros gijon

Campionat d'Espanya Cros Curt JAB Berga

Comentaris