Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Marcadors ajustats, resultats oposats

Marcadors ajustats, resultats oposats
Claudi Trasserra, autor del gol de la victòria. LÍDIA LÓPEZ

El pes de la competició es comença a fer palpable entre els nois de Tercera Catalana. Els darrers partits dels berguedans s’han fet feixucs, per un Alt Berguedà que va posar contra les cordes als líders, el Diverevent Montbui B, però que finalment no va poder evitar la derrota per 3 a 4. També va tenir dificultats el conjunt del Puig-reig, que va haver de suar pels tres punts davant el Pares i Mares Martorell B, que gairebé dóna la sorpresa de la jornada amb l’ajustat 2 a 1.

El cap de setmana vinent es disputarà la setzena jornada de lliga, on els de l’Alt Berguedà descansaran mentre que el Puig- reig es desplaçarà a Santa Maria d’Oló per mesurar-se a l’Oló FC. Es tracta d’un enfrontament directe per la cursa a l’ascens, ja que els berguedans ocupen la tercera plaça de la classificació amb 26 punts respecte els 22 i la cinquena plaça dels moianesos.

FS Puig-reig 2 – 1 Pares i Mares FS Martorell B

Els nois del Puig-reig sortien a la pista sense la vitalitat habitual, despistats i cedint el ritme del partit als visitants. El joc entrebancat dels locals només era salvat per la bona feina en defensa i les nombroses aturades del porter, que van mantenir a ratlla la porteria i només van errar en una ocasió, al minut 10, quan els de Martorell feien l’únic gol de la primera meitat del partit. Amb aquesta diferència mínima de 0 a 1 s’arribava al descans.

A la represa, els locals posaven fil a l’agulla i arrencaven amb un joc més precís i generant ocasions. Amb els visitants tancats a darrere, el setge s’incrementava però no donava fruit. Els minuts transcorrien i la necessitat de marcar es feia immensa. Finalment, la recompensa arribava a través de Carlos Muñoz, que obria el marcador berguedà a escassos dos minuts pel final gràcies a una bona jugada personal. Però les pretensions dels de Puig-reig anaven més enllà de l’empat, i l’equip optava per jugar de cinc per aconseguir el segon gol i amb ell, la victòria. Així, a pocs segons pel final, unes mans a l’àrea visitant facilitaven un penal a favor dels berguedans que Claudi Trasserra no perdonava i col·locava el 2 a 1 definitiu.

Alt Berguedà CCR 3 – 4 Diverevent Montbui B

Els nois de l’Alt Berguedà, que van jugar de forma avançada, tenien el complicat repte de rebre al líder de la competició. Els visitants no trigaven a fer palpable la seva superioritat fent dos gols molt seguits just començar el partit, si bé aquesta batzacada inicial no va desconnectar del partit als berguedans, que van saber refer-se i, mitjançant una bona defensa no van permetre als del Montbui tornar a rematar a porta, arribant el descans amb un breu avantatge de 0 a 2 pels visitants.

Just reprendre’s el partit, el Montbui feia el tercer gol i feia més complicada la remuntada pels berguedans. Aquests, optaven novament per recuperar la línia i anar agafant el ritme mentre mantenien una defensa ferma, que només es veia trencada en una ocasió més al cap de sis minuts més. Amb el 0 a 4 al marcador, es desfeien les pressions al bàndol local, que passava a jugar amb més serenitat i vitalitat. D’aquesta manera, aconseguien guanyar lloc a la pista i generar ocasions fins a aconseguir el primer gol de la tarda. Era al minut 35, quan Sergi Artigas rematava amb èxit a porta. Els berguedans s’encoratjaven i, en menys de cinc minuts, retallaven el lluminós fins al 3 a 4 gràcies a dos gols més de Dani Ortiz. Els darrers deu minuts de partit van ser d’una gran intensitat gràcies a la remuntada dels locals, però la fortalesa del Montbui no va deixar més espai als locals que van veure com l’esforç s’esfumava i acabaven amb la derrota.

FS Montbui Pares i Mares Martorell FS Tercera Catalana FS

Comentaris